General

Hotelul The Folie Douce – Chamonix

 

Va prezentam cel mai nou loc din Chamonix, un palat trendy – Hotelul The Folie Douce, ce se va deschide in 22 decembrie 2018, in fosta locatie Club Med, in una din cele mai vechi zone din Chamonix in centrul orasului si in acelasi timp ski in – ski out la Brevent Flegere, avantaj unic in Chamonix.

Hotelul va fi deschis tot timpul anului. Hotelul dispune de 2 tipuri de variante de cazare:

  • Budget: 107 camere cu preturi accesibile pentru grupuri, studenti si tineri (camere duble si camere pentru prieteni cu paturi suprapuse)
  • Premium (hotel 4 stele): 141 camere (de la standard la suite) cu o calitate de nivel ridicat a camerelor.

 

Divertismentul e cuvantul cheie pentru Barul After mountain deschis de la 5 pm la 8 pm cu muzica, spectacole, dansatori, Happy hours marca Folie Douce. Barul Chill out ofera cocktailuri uimitoare si vinuri. Pentru a savura o cina pentru orice buget, va propunem gustari la Petite Cuisine (bucatarie italiana si montana) sau la Frutière (bucatarie bistronomica).

Pentru a va relaxa sau face sport, aveti la dispozitie un spa cu suprafata de 640m² cu sauna, hammam, 8 camere de masaj, sala de fitness si de yoga. De asemenea o piscina exterioara incalzita, cu priveliste magnifica catre Mont-Blanc, deschisa tot timpul anului.

Alte facilitati:

  • ski shop cu echipament de ultima generatie,
  • depozit pentru schiuri,
  • scoala de schi,
  • club pentru copii,
  • boutiques si servicii de concierge,
  • camera de seminar.

Contactati-ne pentru vacante personalizate la schi in Franta!

 

 

 

Chamonix

ChamonixChamonix este visul schiorilor curajosi si aventurosi si dependentilor de adrenalina, datorita partiilor abrupte si dificile si coborarilor libere in afara partiilor! Gazda a primelor Jocuri Olimpice de Iarna in 1924, Chamonix nu este doar o statiune de schi, ci este MECCA iubitorilor de schi! Daca va intrebati daca Chamonix va va satisface toate dorintele Citeste mai mult

Franta

FrantaHotelul The Folie Douce - Chamonix #gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */   Va prezentam cel mai nou loc din Chamonix, un palat trendy Citeste mai mult