General

Festivaluri indiene

India este tara festivalurilor si evenimentelor. Festivalurile din India sunt o parte a culturii indiene. Ele marcheaza credintele si obiceiurile tarii. India este un taram al unei immense diversitati culturale si religioase, iar aceste festivaluri exprima devotiunea poporului pentru respectiva deitate. Mostenirea tarii si cultura se reflecta in coloratele festivaluri sarbatorite in anumite perioade in India.

Va propunem cateva din festivalurile majore ale Indiei in 2020:

Pongal – 2020

Corespunde cu Makar Sankranti, festivalul recoltei de iarna celebrat in intreaga Indie, care marcheaza inceputul calatoriei de 6 luni a soarelui catre nord (perioada Uttarayanam) si vremea mai calda. Cu aceasta ocazie se onoreaza zeul Soarelui, Surya, pentru ca ofera suficienta caldura si energie pentru o recolta prospera.

Data inceperii: 9 Ianuarie 2020

Rann Utsav – 2020

Rann Utsav este un festival extraordinar din Kutch, Gujarat, India. Este un carnaval al muzicii, dansului, frumusetii naturale al White Rann si mai speciale atunci cand se viziteaza la luna plina. Kutch Rann Utsav este un peisaj sclipitor care creeaza momente incantatoare in timpul festivalului, parand ca raiul a coborat pe pamant.

Data inceperii: 9 Februarie 2020

Holi – Festivalul culorilor – 2020

Holi este un festival hindus al primaverii, originar din India, celebrat predominant in India, insa care s-a extins si in Nepal si multe alte tari vestice, cunoscut si sub numele de “festivalul culorilor” sau “festivalul iubirii”. Festivalul simbolizeaza victoria binelui asupra raului, venirea primaverii, sfarsitul iernii si pentru multi oameni o zi festiva in care sa se intalneasca cu altii, sa se joace si sa rada, sa uite si sa ierte, sa repare relatii stricate.

Data inceperii: 4 Martie 2020

Contactati-ne pentru programe de vacanta personalizate pentru participarea la aceste festivaluri deosebite! La cerere putem organiza si pre si post tururi in India conform preferintelor Dvs.

India

IndiaFestivaluri indiene India este tara festivalurilor si evenimentelor. Festivalurile din India sunt o parte a culturii indiene. Ele marcheaza credintele si obiceiurile tarii. India este un taram al unei immense diversitati culturale si religioase, iar aceste festivaluri exprima devotiunea poporului pentru respectiva deitate. Mostenirea tarii si cultura se reflecta in coloratele festivaluri sarbatorite in anumite Citeste mai mult