General

ENJOY THE DOLCE VITA MADE IN ITALIA

Italia, cu peisaje spectaculoase, bogatie istorica si incantatoare specialitati culinare, se afla pe lista de calatorii a tuturor!

Chiar dupa granita aveti oportunitatea sa descoperiti un loc de joaca spectaculos – Alpii, cu unele dintre cele mai inalte varfuri din Europe, Matterhorn, Monte Rose, Gran Paradiso si bineinteles Monte Bianco la cateva ore cu masina.
Valea Aosta, situata in nord-vestul Italiei, este cea mai mica regiune a tarii, formand granita cu Franta si Elvetia. Este un tinut cu munti magnifici incluzand unele din cele mai inalte varfuri ale alpilor – Cervin, Mont Rose, Gran Paradiso si bineinteles maiestuosul Mont Blanc ce se inalta pana la 4807m fara egal in Europe. La poalele muntelui Mont Blanc, satul Courmayeur este bijuteria vaii si una din cele mai emblematice statiuni din lume.

Locul de vacanta preferat al italienilor bogati si faimosi!

Totul este special in aceasta vale pierduta, arhitectura, delicatesele culinare si privelistile.

Putem organiza pachete de vacanta pentru descoperirea zonei, pentru grupuri private de 1 – 8 persoane (la cerere si mai mari) la preturi incepand de la 810 eur/persoana din Aprilie in Octombrie. Ciao rutina, pregatiti-va de vacante de neuitat!

Tentant? Avem turul potrivit pentru Dvs!!! 😉

CONTACTATI-NE PENTRU VACANTE PERSONALIZATE IN ITALIA!

Italia

ItaliaENJOY THE DOLCE VITA MADE IN ITALIA Italia, cu peisaje spectaculoase, bogatie istorica si incantatoare specialitati culinare, se afla pe lista de calatorii a tuturor! Chiar dupa granita aveti oportunitatea sa descoperiti un loc de joaca spectaculos – Alpii, cu unele dintre cele mai inalte varfuri din Europe, Matterhorn, Monte Rose, Gran Paradiso si bineinteles Citeste mai mult