General

DRUMETIE CHOQUEQUIRAO – TREK BY LODGE

3 ZILE/2 NOPTI

ZIUA 1 – CUSCO-CAPULIOC-MARAMPATA “Choquequirao Sanctuary Lodge”

Preluare de la hotel in jurul orei 03.30 – 04.00. Dupa plecarea din Cusco, vom merge catre orasul Cachora ( la aproximativ 3.30 ore dupa plecarea din Cusco), unde va urma un scurt popas de 30-45 de minute pentru mic dejun. Dupa micul dejun, ne vom indrepta spre Cupullioc – inceputul drumetiei “Choquequirao Sanctuary Lodge” de unde vom cobori aproximativ 2 ore si jumatate 6 km si vom ajunge la Chiquisca pentru pranz. Dupa pranz si o scurta pauza, vom continua sa mergem pe jos 4.30 ore pe o distanta de 8 km catre Marampata, fiind unul dintre cele mai dificile drumuri din Cusco, de aceea va fi o provocare atingerea destinatiei Marampata. Dupa aceasta drumetie lunga vom sosi la cazare, unde vom servi o delicioasa cina si vom innopta acolo.

ZIUA 2- MARAMPATA – CHOQUEQUIRAO – MARAMPATA

Dupa deliciosul mic dejun, vom incepe drumetia catre Complexul Arheologic Choquequirao, care dureaza aproximativ 2 ore. Intregul tur al Choquequirao va fi coordonat de catre un ghid specializat si vor fi vizitate sectiunea Llamas, Ceremoniualul Usno si Zona Religioasa. Asemanator sitului Machu Picchu, este localizat la 1500 m deasupra regiunii Apurimac. Doar o treime din Complexul Arheologic a fost descoperita, iar multi arheologi au gasit cate ceva interesant de fiecare data. Va urma apoi un pranz care va consta intr-un picnic in Choquequirao – loc de unde vom cobori la Cascada Pajchayoc. Dupa aceasta incredibila excursie, ne vom intoarce la Marampata pentru cina si ne vom incheia in sfarsit ziua in comfortabilul lodge.

ZIUA 3 – MARAMPATA-CAPULIOC-CUSCO

La rasarit, la aproximativ 5 dimineata, dupa o mica gustare, vom incepe coborarea catre Chikisca, unde vom lua micul dejun la 7.00 si vom lua o scurta pauza. Apoi vom incepe ultima drumetie si ne vom intoarce la punctul de oprire din Capulioc pentru a ne lua ramas bun de la aceasta incredibila aventura.

Servicii incluse:

– Pachet informativ inainte de plecare
– Transport: preluare de la hotelul din Cusco dimineata si transfer privat catre Capulioc
– 2 nopti cazare la “Choquequirao Sanctuary Lodge” ( 2 sau 3 persoane in fiecare camera)
– Ghid specializat care vorbeste 2 limbi straine (unul pentru grup de 2-10 persoane, 2 ghizi pentru grup de 12 persoane)
– Excursii cu ghid pe parcursul circuitului
– Bucatar si asistent bucatar
– Catari pentru a cara corturi, mancare si echipament de bucatarie
– Catari pentru a cara pentru fiecare persoana pana la 7 kg de bagaj
– Mese: mic dejun, pranz si cina pentru 2 zile (meniu vegetarian sau pentru alt regim alimentar la cerere – fara costuri aditionale)
– 3 gustari
– Kit de prim ajutor si tuburi de oxygen pentru urgente
– Bilet de intrare in citadela Choquequirao
– Transfer de la Capulioc la hotelul din Cusco
– Apa calda in zilele 2 si 3 (1 litru de persoana)

Servicii neincluse

– Micul dejun din ziua 1
– Cina din ziua 3
– Bete de trekking (20 USD – perechea)

Tarife 2019

Tarif 350 USD / persoana / pachet

Date de plecare: 2,4,6,8,10,12,14,16,18,20,22,24,26,28,30 Iunie – Decembrie

Contactati-ne pentru vacante exclusiviste personalizate!

Peru

PeruDRUMETIE CHOQUEQUIRAO - TREK BY LODGE 3 ZILE/2 NOPTI ZIUA 1 – CUSCO-CAPULIOC-MARAMPATA “Choquequirao Sanctuary Lodge” Preluare de la hotel in jurul orei 03.30 - 04.00. Dupa plecarea din Cusco, vom merge catre orasul Cachora ( la aproximativ 3.30 ore dupa plecarea din Cusco), unde va urma un scurt popas de 30-45 de minute pentru Citeste mai mult