General

DRUMETIE CHOQUEQUIRAO – CLASSIC TREK

ZIUA 1 – CUSCO- CAPULIOC- SANTA ROSA BAJA

Preluare de la cazare la aproximativ 3.30 – 4.00 dimineata, apoi vom pleca din Cusco si vom ajunge dupa aproximativ 3.30 ore la orasul Cachora, unde va fi o oprire de 30-45 minute pentru mic dejun. Dupa micul dejun, vom merge catre Capulioc – punctul de pornire al circuitului pana in zona Chikisa (1950 m altitudine). Dupa pranz vom cobori la Playa Rosalinas si apoi vom merge timp de 2 ore catre primul camping la Santa Rosa Baja. In aceasta zi vom merge aproximativ 5 – 6 ore.

ZIUA 2 – SANTA ROSA BAJA – CHOQUEQUIRAO – MARAMPATA

Dupa un mic dejun sanatos, vom merge spre Marampata la 2870 m unde vom intalni Complexul Arheologic Choquequirao. Ne vom lasa bagajele la cazarea din Choquequirao de unde ne vom lua cele necesare si ne vom indrepta spre orasul cu acelasi nume la o altitudine de 3100 m dupa o plimbare de aproximativ 2 ore. In aceasta zi vom vizita toate ziua orasul si imprejurimile sub coordonarea a unui ghid specializat si vom explora chiar si cele mai noi zone descoperite unde guvernul inca lucreaza prin Institutului de Cultura INC. Ne vom bucura de un picnic in Choquequirao si vom cobori apoi catre Pajchayoc (Cascada Pajchayoc). Dupa aceasta interesanta excursie, ne vom intoarce la Marampata pentru cina pentru a ne incheia in sfarsit ziua cu un somn confortabil la hotel.

ZIUA 3 –MARAMPATA – PLAYA ROSALINA – CHIQUISCA

La rasarit, la aproximativ 6.00, dupa o mica gustare, vom incepe plimbarea catre Chiquisca, unde ne vom bucura de pranz si vom avea o pauza pentru a ne recupera energia si ulterior vom innopta aici.

ZIUA 4 – CHIQUISCA –CAPULIOC – CUSCO

Vom avea micul dejun devreme la 5.30 dimineata si apoi vom merge catre Capulioc, de unde ne vom lua ramas bun de la catari si cai pentru a ne continua drumul cu masina catre Cusco.

Servicii incluse:

– Pachet informativ inainte de plecare
– Transport de la hotelul din Cusco dimineata si transfer privat catre Capulioc
– 1 noapte cazare la Choquequirao Sanctuary Lodge (2 sau 3 persoane in fiecare camera)
– 2 nopti cazare in camping (2 persoane in incapere)
– Ghid specializat care vorbeste 2 limbi straine ( 1 ghid pentru grup cu 2 pana la 10 persoane si 2 ghizi pentru grupuri de 12 persoane)
– Tururi coordonate de ghid specializat
– Bucatar si asistent bucatar
– Catari pentru a cara corturile, mancarea, echipamentul de bucatarie si pana la 7 kg de bagaj/persoana
– Mese: mic dejun, pranz si cina pentru 3 zile (la cerere meniu vegetarian sau pentru alt regim alimentar – fara costuri aditionale)
– Gustari in zilele 1, 2 si 3
– Kit de prim ajutor si tuburi de oxigen pentru situatii de urgenta
– Bilet de intrare in Citadela Choquequirao
– Transfer de la Capulioc la hotelul din Cusco
– Apa calda in zilele 2, 3, 4 (1 litru de persoana)

Nu sunt incluse:

– Micul dejun in ziua 1
– Cina din ziua 4
– Bete de drumetie (20 USD – o pereche)
– Sac de dormit. Sacii nostri sunt rezistenti pentru temperaturi de pana la -15 grade Celsius si includ polar sheets (20 USD).

TARIFE 2019

TARIF 520 USD / persoana / pachet

Zile de plecare: 2,4,6,8,10,12,14,16,18,20,22,24,26,28,30 Iunie – Decembrie (2 persoane minimum)

Contactati-ne pentru vacante exclusiviste personalizate!

Peru

PeruDRUMETIE CHOQUEQUIRAO - CLASSIC TREK ZIUA 1 – CUSCO- CAPULIOC- SANTA ROSA BAJA Preluare de la cazare la aproximativ 3.30 - 4.00 dimineata, apoi vom pleca din Cusco si vom ajunge dupa aproximativ 3.30 ore la orasul Cachora, unde va fi o oprire de 30-45 minute pentru mic dejun. Dupa micul dejun, vom merge catre Citeste mai mult