General

Descoperiti vinul spumant din munti & Pivnitele Trento DOC

Degustati vinuri pretioase, intelegeti importanta asteptarii trecerii timpului si adulmecati parfumurile intense din munti. Un mix de senzatii tari pentru cele 5 simturi care iti umple inima si mintea.

LOCATIE :

Valle dell’Adige

Din

Pana la

Nr Nopti

Hotel 3*

Hotel 4*

01.01.2017
31.12.2017
2

de la 215 eur

de la 285 eur

In sezon de varf se pot aplica alte tarife.

Ziua 1 :

Ajungem in Trentino la pranz. Vizitam si degustam in pivnitele Trento DOC cu prezentarea filozofiei producatorului de vin si ilustrarea cultivarii si ingrijirii vitei de vie. Cazare in Trento sau Rovereto, cina la hotel.

Ziua 2 :

De dimineata, vizita cu ghidul la Muse in Trento, Muzeul de Stiinta. Expozitia foloseste metafora muntelui pentru a spune povestea vietii pe pamant. Incepe de la ultimul etaj unde ne intalnim cu soarele si gheata, apoi mai jos unde vom explora temele biodiversitatii, sustenabilitatea si dezvoltarea si se incheie la subsol cu o fabuloasa sera tropicala. Pranzul se serveste la un han sau restaurant traditional. Dupa masa, vizitam si facem o degustare la o crama locala. O zona mica, unde prezenta a tot soiul de peisaje si microclimate, de la blandele temperaturi de langa lacul Garda la clima montana din Dolomiti, fac posibila producerea Spumantelor DOC (Denumirea de Origine Controlata). O experienta de savurat pana la ultima picatura, podgorie dupa podgorie.

Ziua 3 :

Vizita cu ghidul in partea istorica o orasului Trento cu pranzul inclus. O plimbare in jurul “giro al Sass” (un tur al strazilor si aleilor din centrul istoric) care, de asemenea duce in Piata Duomo cu fantana Neptune si frescele casei Rella cu vedere catre piata. Posibilitatea de a vizita stravechiul “Roman Tridentum”, fondat de romani la jumatatea primul secol I.C. care permite vizitatorilor sa patrunda in unele zone din stravechiul oras, ca parte a unei calatorii in descoperirea obiceiurilor zilnice din acele timpuri. Dupa masa vom vizita Castello del Buonconsiglio, fost palat rezidential, format din Magno Palazzo, Castelvecchio si Torre dell’Aquila, care adaposteste faimosul Ciclo dei Mesi, unul dintre cele mai fascinante cicluri pictoriale din Evul Mediu tarziu, avand o tema seculara.

Tariful incepand de la 215 eur include :

• Cazarea in hotel de 3* in Trento sau Rovereto, camera duble cu baie
• Demipensiune
• 2 vizite cu degustare la o crama locala
• 2 pranzuri intr-un restaurant local
• Ghid turistic
• Bilete de intrare la Muse si Castello del Buonconsiglio.

Tariful NU include :

• Transportul
• Bauturile pe parcursul meselor
• Alte taxe de intrare
• Cheltuieli personale

Suplimente :

• single room incepand de la 25 eur / noapte
Grup de minim 20 de persoane. La cerere pot fi solicitate si tururi individuale sau personalizate.

Contactati-ne pentru oferte personalizate!

Italia

ItaliaDescoperiti vinul spumant din munti & Pivnitele Trento DOC Degustati vinuri pretioase, intelegeti importanta asteptarii trecerii timpului si adulmecati parfumurile intense din munti. Un mix de senzatii tari pentru cele 5 simturi care iti umple inima si mintea. LOCATIE : Valle dell’Adige Din Pana la Nr Nopti Hotel 3* Hotel 4* 01.01.2017 31.12.2017 2 de Citeste mai mult