General

DESCOPERITI O NOUA DESTINATIE PENTRU VACANTA DE SCHI: BAQUEIRA-BERET

Una din cele mai bune statiuni de schi din Pirinei!

Partii extinse si bine pregatite, peisaj natural abundent si facilitati magnifice pe panta nordica a Pirineilor Catalani. Baqueira Beret ski resort se afla intr-o locatie deosebita in Arán Valley, in provincia Lleida, fiind una din cele mai mari zone de schi din Spania, cu acces direct la:

  • 120km de partie de schi alpin
  • 7km de rute cross-country
  • 78 partii individuale
  • 33 schi-lifturi ultra moderne si eficiente

Gratie latitudinii sudice, statiunea Baqueira se bucura de o ora in plus de lumina fata de Alpi si este si mai cald!

Scoli de schi de Top

Baqueira este renumita pentru una din cele mai bune scoli de schi din Spania, cu peste 200 instructori, multi dintre ei vorbind limba engleza. Deoarece statiunea este destul de extinsa, merita sa apelezi la un instructor pentru a te ajuta sa te orientezi si sa profiti la maxim de timpul petrecut la schi!

Après Ski animat

Baqueira are o viata de noapte animata, in special in weekend cand in statiune sosesc si schiori spanioli veniti de la Barcelona si Madrid. Atmosfera se anima incepand cu 9 – 10 seara cand barurile si restaurantele se umplu cu schiorii dornici de relaxare si petreceri dupa o zi de schi!

CONTACTATI-NE PENTRU VACANTE PERSONALIZATE IN PIRINEII SPANIOLI!

Franta

FrantaDESCOPERITI O NOUA DESTINATIE PENTRU VACANTA DE SCHI: BAQUEIRA-BERET Una din cele mai bune statiuni de schi din Pirinei! Partii extinse si bine pregatite, peisaj natural abundent si facilitati magnifice pe panta nordica a Pirineilor Catalani. Baqueira Beret ski resort se afla intr-o locatie deosebita in Arán Valley, in provincia Lleida, fiind una din cele Citeste mai mult

Spania

SpaniaȚară membră a Uniunii Europene, amplasată în peninsula iberică.Citeste mai mult