General

Descopera Nordul Italiei

Arta, Muntii Dolomiti, lacul Garda si cumparaturi

Exemplu de tur

Ziua 1 :

Sosire in aeroportul din Venetia “Marco Polo”, transfer privat la hotel unde ne intalnim cu ghidul nostru pentru un tur ghidat al orasului, incluzand faimoasa piata San Marco si Basilica. Cina la un restaurant local.

Ziua 2 :

Dupa micul dejun continuam sa descoperim Venetia cu un ghid la Palazzo Ducale, Ponte di Rialto, Ponte dei Sospiri si o scurta plimbare cu autobuzul acvatic in apropiere de Murano, insula faimoasa pentru fabricarea sticlei prin suflare. Pe seara vom merge la lacul Garda pentru a ne caza la hotel.

Ziua 3 :

Excursie cu barca toata ziua pe lac. Plecam din Riva del Garda si ajungem in orasul cochet Sirmione, care este situat pe cel mai sudic tarm. Datorita izvoarelor termale cu sulf, locatia a fost considerata o destinatie de prima mana de catre clasele conducatoare inca din timpurile antice. Grotele lui Catullus, un complex cuprinzand o baie romana si o vila, reprezinta una dintre cele mai importante dovezi ale prezentei Imperiului Roman de-a lungul tarmurilor lacului Garda. Pranzul la bordul navei este inclus.

Ziua 4 :

Dupa amiza plecam de la lac inspre munti. Urmatoarea oprire este chiar in inima Dolomitilor in Madonna di Campiglio. La o altitudine de 1550 m in valea verde dintre Brenta Dolomiti si ghetarii Adamello si Presanella, reprezinta statiunea montana numarul 1 din Italia si una din cele mai importante din Alpi.

Ziua 5 :

Tur cu ghidul toata ziua in Dolomiti, in functie de vreme si de starea participantilor, vom explora traseele care duc in Brenta Adamello Nature Park, cea mai mare zona protejata din Trentino. Din 2009 face parte din Unesco World Natural Heritage. Pranzul la o cabana montana.

Ziua 6 :

Transfer la Milano pentru a termina turul cu un strop de moda italiana adevarata! Frumosul oras va satisface pana si cei mai pretentios iubitori de moda cu magazinele din Via Montenapoleone. Veti gasi toate brandurile majore de imbracaminte, bijuterii, design interior si multe altele. Cei mai putin pasionati de moda, au sansa sa viziteze Domul si Castello Sforzesco, cele 2 comori ale centrului orasului Milano. Cina la un restaurant local.

Ziua 7 :

Transfer privat la aeroport (Linate sau Malpensa sau Bergamo).

Tarife : (pentru grupuri de minim 20 de persoane) : incepand de la 1190 eur

Tariful include :

• Transfer privat cu autocarul de la / din aeroport si de-a lungul turului;
• Cazare la hotel de 3* in camera dubla basic, demipensiune sau mic dejun;
• Mese suplimentare conform programului;
• Servicii de ghid;
• Bilet de barca.

Tariful NU include :

• Biletele de avion;
• Bauturi, intrari la obiective, cheltuieli personale.

Contactati-ne pentru oferte personalizate!

Italia

ItaliaDescopera Nordul Italiei Arta, Muntii Dolomiti, lacul Garda si cumparaturi Exemplu de tur Ziua 1 : Sosire in aeroportul din Venetia “Marco Polo”, transfer privat la hotel unde ne intalnim cu ghidul nostru pentru un tur ghidat al orasului, incluzand faimoasa piata San Marco si Basilica. Cina la un restaurant local. Ziua 2 : Dupa Citeste mai mult