General

Descopera Malaezia coloniala – Hotelurile Heritage

Perioada:  7 zile/6 nopti

ITINERARIU:

Ziua 1: Malacca. Sosire la Aeroportul Klia. Transfer la Malacca (situat la sud de Kuala Lumpur – 1 ora si 30 minute). Check-in la hotel. Tur al orasului Malacca, se viziteaza Templul Cheng Hoon Teng, (cel mai vechi temple chinezesc din Malaezia – 1645). Si Moscheea Kampung Kling, cea mai veche moschee din Malacca. Vizita la Bukit China (cel mai vechi cimitir chinezesc).
Ziua 2: Malacca/Kuala Lumpur. Mic dejun la hotel. Tur de oras in Malacca se viziteaza ruinele fortaretei A FAmosa, Piata Olandeza, se traverseaza podul peste raul Malacca. Croaziera pe raul Malacca pentru a putea vedea cladiriele cu arhitectura olandeza si engleza. Se viziteaza muzeul Casa Baba Nyonya. Pranz. Plecare catre Kuala Lumpur, check-in la hotel. Timp liber.
Ziua 3: Kuala Lumpur. Tur de oras dimineata, se viziteaza Moscheea Nationala, Dataran Merdeka (Piata Independentei) si gradinile de langa ea, Statia Centrala cu arhitectura Maura, Palatal Regal (Istana Negara). Oprire pentru fotografii la Turnurile Petronas. Dupa amiaza de viziteaza Muzeul de Arta Islamica. Cazare in Kuala Lumpur.
Ziua 4: Kuala Lumpur / Cameron Highlands. Plecare cu masina/autocarul catre Cameron Highlands. Oprire pe drum la Batu Caves (cel mai mare si important temple hindu din Malaezia). Continuare ascensiune catre Cameron Highlands. Oprirepentru vizitarea unei cascade si la Orange Asli pentru a vedea populatia origianala tribal a Malaeziei. Sosire la Cameron Highlands si check-in la hotel.
Ziua 5: Cameron Highlands/Penang transfer de la Cameron Highlands la Penang. Se viziteaza orasul regal Kuala Kangsar, resedinta sultanului Perakului, Moscheea Ubudiah si Palatul Regal, Bukit Merah (singurul centru de cercetare a urangutanilor din Malaezia). Plimbare cu barca pe rau pentru a ajunge la Insula Urangutanilor, unde aceste animale traiesc. Insula serveste ca loc de imperechere si conservare a specie, precum si ca centru de cercetare si educatie. Pranz la Bukit Merah. Transfer la Penang, sosire dupa-amiaza. Cazare in Penang.
Ziua 6: Tur in Mica Indie si Domeniu Pinang Peranakan. Prima oprire este la Pinang Peranakan locuinta-muzeu construita in secolul XIX are o arhitectura eclectic si gazduieste peste 1000 de piese de antichitati. Plimbare pe King Street unde ghidul va prezenta templele. Urmatoarea oprire sunt magazinele de mirodenii de pe Market Street. Turul continua in zona cu magazine cu saree-uri, accesorii, o moara pentru chilli si mirodenii si standuri cu mancare (care servesc inclusive Roti Canai and Teh Tarik). De pe Market Street se merge pe Queen Street pentru a vizita Templul Mariamman (temple hidus). Se ajunge un Moscheea Kapitan Keling trecand pe langa florarii si magazine cu bijuterii si de schimb valutar. De la moschee se merge spre Yap Kongsi si enclave istorica de-a lungul Armenian Street (filmul Anna si regele a fost filmat aici). Turul continua catre baza Dr Sun Yat Sen Penang, muzeul Islamic, Moscheea  Malay si Acheen Street. Ghidul va oferii  un scurt isoric al fiecarui loc vizitat. Turul se incheie cu vizitarea mausoleului Tengku Syed Hussai, Nr. 67 si Khoo Kongsi. Cazare la hotel.
Ziua 7: Penang. Tranfer la aeroport.
Hoteluri incluse : Majestic Hotel – Malacca,Majestic Hotel – Kuala Lumpur,Smoke House – Cameron Highlands E&O – Penang.

 

TARIF/PERSOANA:

01.04.2017- 31.03.2018 – de la 1956 €

Tarifele variaza in functie de perioada calatoriei si de disponibilitatea la momentul rezervarii. Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

 

Malaysia

MalaysiaDescopera Malaezia coloniala – Hotelurile Heritage Perioada:  7 zile/6 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Malacca. Sosire la Aeroportul Klia. Transfer la Malacca (situat la sud de Kuala Lumpur – 1 ora si 30 minute). Check-in la hotel. Tur al orasului Malacca, se viziteaza Templul Cheng Hoon Teng, (cel mai vechi temple chinezesc din Malaezia - 1645). Citeste mai mult

Asia

AsiaDescopera Malaezia coloniala – Hotelurile Heritage Perioada:  7 zile/6 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Malacca. Sosire la Aeroportul Klia. Transfer la Malacca (situat la sud de Kuala Lumpur – 1 ora si 30 minute). Check-in la hotel. Tur al orasului Malacca, se viziteaza Templul Cheng Hoon Teng, (cel mai vechi temple chinezesc din Malaezia - 1645). Citeste mai mult