General

Descopera culturile: Andaluza, Britanica si Marocana

ITINERARIU :

Ziua 1: Preluare din aeroportul din Malaga si transfer la hotel. Timp liber pentru odihna sau pentru a descoperi orasul pe cont propriu. Cina la hotel.
Ziua 2: Granada. Dupa micul dejun, vei merge in Granada, unde vei vedea celmai vizitat monument istoric din Andalusia, “Alhambra”. Vei petrece dimineata acolo, uimit de frumusetea locului. Te vei bucura de bucataria grenadiana, vei vizita Catedrala, inainte de a te intoarce in Malaga. Cina la hotel.
Ziua 3: Gibraltar. In aceasta zi te vei bucura de o vizita speciala ce presupune cunoastera culturii britanice. Vei vizita Pestera San Miguel, Coloanele lui Hercule, vei vedea Marea Mediterana care se alatura Oceanului Atlantic. Vei lua pranzul in unul dintre restaurantele din centrul orasului si vei avea timp liber pentru cumparaturi. Intoarcerea la Malaga si cina la hotel.
Ziua 4: Malaga: Aceasta zi este dedicata cunoasterii Malagai. Dimineata vei vizita Teatrul Roman, Alcazar, pana vei ajunge la Muzeul Picasso. Te vei plimba prin centrul istoric, pana vei ajunge la Catedrala. Apoi, vei lua pranzul la un restaurant local unde poti manca traditionalele tapas. Dupa amiaza, poti face cumparaturi din zona comerciala. Cina la hotel.
Ziua 5: Ronda : Dupa micul dejun, vei merge in orasul Ronda, din apropiere. Acolo vei fi asteptat de ghid care iti va arata podurile vechi, strazile inguste din centrul istoric cu bisericile sale. La amiaza, prietenul nostru Joaquin Fernandez ne va intampina pentru a ne arata procesul de prelucrare a vinurilor sale, degustare dupa ce  vei vedea podgoriile viticole. Dupa amiaza, maestrul Antonio Tejada deschide usile animalelor pentru a si raspandi pasiunea pentru lupta cu taurii, iti va arata cum ii ingrijeste. Dupa ce vizitati Ronda, reveniti la Malaga pentru cina la hotel.
Ziua 6: Tangier :  In aceasta zi vei lua feribotul si vei pleca spre Tangier.  Acolo ghidul iti va povesti despre cultura marocana. Dupa ce va veti bucura de un tur panoramic, te vei plimba cu camila prin dunele de nisip.  In Kasbha si Medine te vei bucura de bucataria tipic marocana, apoi vei reveni in Spania cu feribotul. Cina la hotel.
Ziua 7: In aceasta zi poti cumpara suveniruri si vei fi transferat la aeroport pentru zborul de intoarcere acasa.

PACHETUL INCLUDE:

  • cazare intr-un hotel de 4*, demipensiune (cina si  mic dejun), apa si vinul sunt incluse la mase. Pranzul in Tangier si Ronda.
  • transferurile
  • intrarile la obiectivele  turistice din program
  • asigurare de calatorie
  • taxe

TARIF valabil pentru grupuri de minim 10 persoane : 1260 euro/ persoana

Contactati-ne pentru vacante personalizate !

 

Maroc

MarocDescopera culturile: Andaluza, Britanica si Marocana ITINERARIU : Ziua 1: Preluare din aeroportul din Malaga si transfer la hotel. Timp liber pentru odihna sau pentru a descoperi orasul pe cont propriu. Cina la hotel. Ziua 2: Granada. Dupa micul dejun, vei merge in Granada, unde vei vedea celmai vizitat monument istoric din Andalusia, "Alhambra". Vei Citeste mai mult

Anglia

AngliaStat insular, fostă mare putere colonială.Citeste mai mult

Spania

SpaniaȚară membră a Uniunii Europene, amplasată în peninsula iberică.Citeste mai mult