General

CUBA PHOTOGRAPHY TOUR

Plecari garantate !             10 zile / 9 nopti            Iarna 2017 / 2018

3 nopti in Havana – 2 nopti Viñales + 1 noapte Bay of Pigs + 2 nopti Trinidad + 1 noapte Havana

Pachetul include:

Cazare : 3+1 nopti in Havana, 2 nopti in Viñales, 1 noapte in Playa Larga, 2 nopti in Trinidad, in hotelurile prestabilite in camera standard. Din cauza capacitatii restranse de cazare in mediul rural, nu putem garanta exactitatea hotelului sau a stelelor; cazare este in hoteluri categoria “tourist” sau casa particular si pot varia in functie de capacitate. Pachetul Economy include cazare in Casas Particulares si mic dejun pe parcursul intregului program. Pranzul sau optiunea de pensiune completa pot fi achizionate separat.
Toate transferurile sunt cu masini cu aer conditionat.
Program conform descrierii cu intrari la obiective incluse. Ghid local vorbitor de limba engleza / spaniola.

Pachetul NU include:

Zborurile internationale, asigurari de calatorie, excursii optionale, bacsis, alte servicii care nu sunt incluse in oferta

Date de plecare / tarif in USD / persoana

Pachet economy

In casa particular

Pachet standard

hotel 4* Havana/rural

Pachet superior

hotel 4-5* Havana/rural

Plecari

DBL

SGL

DBL

SGL

DBL

SGL

Oct : 07, 14, 21, 28 ;
Nov : 4, 11, 18, 25 ;
Dec : 2, 16

2095

2470

2520

2795

2760

3070

Grup de Craciun / Anul Nou : Dec 16, 23, 30

2400

2650

2567

2845

3025

3385

Ian : 06, 13, 20, 27;
Feb : 03, 10, 17, 24;
Mar : 03, 10, 17, 24, 31; Apr : 07, 14, 21, 28

2095

2470

2562

2820

2880

3205

Optiune de pranz

195 USD / persoana

Optiune de cina

335 USD/persoana

390 USD / persoana

375 USD / persoana

 

Ziua 1 : Ajungem si ne cazam in Havana

Ajungem in Cuba la pranz. Ne intalnim la aeroport cu ghidul si efectuam transferul catre hotel. Check in. Timp Liber
Mese : Optiunea de pensiune completa este disponibila.

 

Ziua 2 : Cazare in Havana

Dupa micul dejun incepem turul de o zi in Havana, unul din cele mai frumoase orase din America Latina. Incepem cu vizita la Scale Model din Havana veche pentru a avea o imagine de ansamblu a orasului. Dupa aceasta, incepem sa exploram partea veche a orasului, bogata in cultura si atractii istorice, patrimoniul UNESCO Heritage Site din 1988. Urmatoarea oprire in turul nostru de fotografiere este la Plaza Vieja, “Old Square” unde pranzul (optional) va fi servit intr-un restaurant local. Dupa pranz, vom vizita  “Taller Experimental de Grafica”, unde vom intalni artisti locali. Dupa amiaza ne intoarcem la hotel.
Seara vom vizita Fortress of San Carlos de La Cabaña; ofera o vedere spectaculoasa a orasului.
Mese : Mic dejun. Pranz sau pensiune completa optional!

 

Ziua 3 : Cazare in Havana

Astazi vom continua sa descoperim capitala.Vom vizita Fototeca de Cuba pentru a vedea o expozitie temporara a fotografilor cubanezi.
Pranzul optional intr-un restaurant privat (Paladar) si dupa pranz vom vizita “Callejon de Hamel” unde putem face o sesiune foto interesanta cu arta religioasa locala.
Spre seara ne intoarcem la hotel. Timp liber
Vizita la faimosul Tropicana Show sau Concert of the Buena Vista Social Club este optionala.
Mese : Mic dejun. Pranz sau pensiune completa optional!

 

Ziua 4 : Cazare in Viñales

Dupa micul dejun, ne incepem calatoria in partea de vest a tarii, direct in provincia Pinar del Rio, provincia  verde a Cubei, in care vom petrece 2 zile. In drumul nostru ne oprim la Soroa cunoscut si ca “Rainbow of Cuba”, numit dupa cascada “Salto de Arcoiris”, care se afla aici.
Continuam catre orasul Pinar del Rio, numit si “City of columns” unde vom face un tur panoramic al orașului. Mai tarziu plecam catre Viñales, din patrimoniul UNESCO World Heritage site din 1999. Ajunsi acolo ne oprim la Mirador Los Jazmines, unde putem admira privelistea care iti taie rasuflarea.
Pranzul optional la un restaurant local. Dupa pranz, incepem drumetia la “Cueva del Indio”, apoi vom naviga în interiorul peșterii pe un râu subteran, observând diferitele stalactite care au format diferite forme. La sfarsitul programului vom vizita faimosul zid pictat “Mural de la Prehistoria” . Continuam calatoria catre cazare . Check in si cina.
Seara timp liber.
Mese : Mic dejun. Pranz sau pensiune completa optional!

 

Ziua 5 : Cazare in Pinar del Rio

Azi descoperim viata la tara si valea Viñales. Cel mai bun tutun din lume este produs aici. Pe drum ne oprim la o plantatie de tutun. Vom vedea imprejurimile si “Casa de Tabaco”.
Pranzul optional la un restaurant tipic cubanez.
Dupa pranz, plecam catre pestera Gran Caverna de Santo Tomas, cea mai mare pestera din Cuba, a doua ca marime de pe continent; are 46 km lungime si 8 nivele.
Dupa amiaza ne intorceam la hotelul din Viñales. Timp liber.
Mese : Mic dejun. Pranz sau pensiune completa optional!

 

Ziua 6 : Cazare in Playa Giron/ Bay of Pigs

Micul dejun la hotel, dupa care mergem spre una dintre cele mai importante rezervatii naturale din Cuba, faimoasa Zapata Peninsula, localizata in Montemar National Park.
Prima oprire este la Guama, atractia principala din National Park. Aici vom face un tur cu barca rapida la laguna “Laguna de Tresoro”. Apoi vom vizita Aldea Taino. Ne intoarcem in port cu barca cu motor si vizitam cea mai mare crescatorie de crocodili unde putem vedea sute de reptile in habitatul lor natural.
Pranzul se va servi la un restaurant local.
Dupa amiaza vom ajunge la Bay of Pigs, unde vizitatorii pot innota in marea Caraibelor.
Check-in la hotel. Seara timp liber.
Mese : Mic dejun. Pranz sau pensiune completa optional!

 

Ziua 7 : Cazare in Trinidad

Dupa micul dejun vom merge in orasul Cienfuegos, cunoscut si sub numele de “Pearl of the South”.
Odata ajunsi, pranzul optional poate fi servit la un restaurant local.
Dupa aceea, vom incepe turul panoramic; vom merge pe faimosul Malecon unde vedem minunatele vile. Ne oprim sa facem poze la Palacio del Valle, un palat unic cu o arhitectura bogata, avand influente Gothic, Romanesque, Baroque si Italianate, combinate cu stilul Mudejar ce era in voga in Spania in sec. 12-13. Vom vizita o galerie de arta locala, “La Maroya”, unde vom avea oportunitatea sa cunoastem artisti locali si sa discutam despre lucrarile, planurile si viziunile lor. Apoi ne indreptam spre centrul orasului Cienfuegos, unde ne continuam turul orasului fostilor aristocrati. Mergem pe bulevardul Prado; visitam Jose Marti Square, Governor’s palace, Thomas Terry Theater si Catedrala. Dupa amiaza transferul catre Trinidad. Hotelul este situat in peninsula Ancon, la 10 km fata de oras. Vom petrece 2 nopti aici si vom descoperi zona din resortul nostru all-inclusive pentru a ne asigura ca ne relaxam dupa excursiile din timpul zilei.
Check-in. Seara timp liber.
Mese : Mic dejun. Pranz sau pensiune completa optional!

 

Ziua 8 : Trinidad

Dupa micul dejun plecam spre muntii Escambray din apropiere, pe platforma camioanelor ruse din armata si mergem pana la varful de 800 de metri inaltime: la Topes de Collantes. Acest munte inalt, fosta ascunzatoare a contrarevolutionarilor din 1959, dupa victoria revolutiei cubaneze, este cel de-al doilea munte ca inaltime al Cubei, faimos pentru diversitatea florei si faunei, regasinfu-se si multe specii endemice. Odata ajunsi, parcurgem 3 km de jungla in Guanayara National Park. Azi imbracamintea de preferat sa fie confortabila, incaltaminte inchisa este necesara, de asemenea un prosop si cotumul de baie. Excursia va fi condusa de un ghid specialist in flora si fauna cubaneze. De asemenea, vom vizita si o plantatie de cafea. Apoi ajungem la cascada “El Rocio”, unde putem innota pe raul transparent din munte. Pastrati costumele pe dumneavoastra, urmatoarea oprire este la laguna naturala El Venado.
Pranzul la ferma “Casa de Gallega”. Dupa pranz, avem siesta Caraibiana, dupa aceea ne intoarcem la hotel. Seara timp liber.
Mese : Mic dejun. Pranz sau pensiune completa optional!

 

Ziua 9 : Cazare in Havana

Dupa micul dejun vizitam Trinidad. Orasul a fost fondat cu mai mult de 500 de ani in urma; Trinidad pastreaza atmosfera epocii coloniale. Prima data avem pranzul optional in centrul orasului, apoi vom merge catre centrul vechi al orasului. Vizitam Plaza Mayor, The Tower of Contrabandido, the
Catedrala, La Santissima Trinidad Square si expozitia de la Romantic Museum. Mai tarziu ne oprim la faimosul bar Canchanchara, unde puteti degusta bautura autentica din Trinidad.
Dupa pranz vom vizita faimoasa Valley of Sugar Mills, patrimoniu UNESCO World Heritage Site, fost centru de productie si procesare a zaharului. In valea cu suprafata de 270km patrati lucrau mai mult de  30,000 sclavi. Valea impreuna cu Trinidad a fost declarata UNESCO World Heritage Site
in 1988. Vizita la Manaca Iznaga estate. Este posibil sa urcam in turnul cu 7 etaje care ofera o frumoasa panorama. Turnul, odata cea mai inalta cladire din tara, servea la supravegherea plantatiei si a sclavilor. Apoi vom continua vizita orasului vechi colonial Trinidad, odata renumit pentru abundenta de plantatii de trestie de zahar.
Dupa amiaza continuam catre Havana. Ajungem pe seara, ne cazam, timp liber seara.
Mese : Mic dejun. Pranz sau pensiune completa optional!

 

Ziua 10 : Ramas-bun !

Timp liber dimineata. Check out pana in pranz. Puteti folosi facilitatile hotelului pana la ora transferului.
Transfer catre airport, plecare in tara de origine.
Programul se poate prelungi cu cateva nopti de cazare daca doriti mai mult timp pentru relaxare si plaja!
Hotelurile din Havana si Varadero pot fi schimbate la alegerea dumneavoastra, in functie de disponibilitate si diferenta de plata.
Plecarile sunt garantate in fiecare saptamana cu minimum 2 persoane în zilele de sâmbătă, cu ghid vorbitor de limba engleza / spaniola.

 

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

Cuba

CubaCUBA PHOTOGRAPHY TOUR Plecari garantate !             10 zile / 9 nopti            Iarna 2017 / 2018 3 nopti in Havana – 2 nopti Viñales + 1 noapte Bay of Pigs + 2 nopti Trinidad + 1 noapte Havana Pachetul include: Cazare : 3+1 nopti in Havana, Citeste mai mult