General

Concerte de muzica clasica si evenimente sportive la Budapesta!

Zubin Mehta si Filarmonica din Viena

3 octombrie 2017, ora 19:30, Palatul Artelor, Budapesta
Cu ocazia celei de-a 150-a aniversari a pactului austro-ungar din 1867, Filarmonica de la Viena si prietenul lor de lunga durata Zubin Mehta ne vor incanta cu un program desavârsit cu lucrari muzicale exclusiv din cele doua tari.

Gioacchino Rossini: Italianca in Alger

18, 19, 23, 24, 25, 26 noiembrie 2017, ora 19, Teatrul Erkel, Budapesta
Opera in doua acte, in italiana, cu subtitrari maghiare si engleze. Italianca in Alger este cea mai populara opera comica a lui Rossini, in premiera la Budapesta in acest an. Aceasta opera spune povestea unei femei frumoase care este capturata si isi asteapta pedeapsa prin tortura sau moartea dar babatul iubit reuseste sa o salveze.

Julian Rachlin si Orchestra de Camera Engleza

22 noiembrie 2017, ora 19:30, Academia de Muzica Franz Liszt, Budapesta
Violonistul, violistul si compozitorul Kulian Rachlin este unul dintre cei mai cautati artisti in present, pe langa aceasta activitate Rachlin este si professor si ambassador pentru diverse cause umanitare. In Budapesta va prezenta un program cu operele lui Beethoven.

Cea de-a 4-a editie a Maratonului Dunarii

Perioada: 26 august 2016, Zebegény
Traseul dintre Szob si Nagymaros merge pe lânga fluviul Dunarea, cu o diferenta de altitudine foarte mica, oferind in acelasi timp o vedere minunata asupra apelor, muntilor din jur si castelului Visegrád. Participantii pot alege intre distantele de 25 km, 17 km, 8 km si 2 km.

Semimaratonul Wizz Air Budapesta

Perioada: 10 septembrie 2017
Marcând inceputul sezonului de toamna, Wizz Air Budapest Half Marathon are concurenti din aproximativ 80 de tari diferite in fiecare an. Evenimentele si un traseu care trece pe langa multe monumente incadrate in Patrimoniului Mondial UNESCO sporesc in continuare popularitatea cursei Parcurgeti 21 de kilometri individual sau intr-o echipa de doua sau trei persoane.

A 32-a editie a Maratonului SPAR Budapesta    

Alegeti o distanta care va convine si fiti unul dintre cei aproape 30.000 de participanti care se alatura Festivalului SPAR Budapest Marathon. Alergati distanta oficiala de 42 kilometri individual, impreuna cu partenerul dvs. sau intr-o echipa cu 4 membri. Ca o alternativa, vi se ofera posibilitatea sa descoperiti orasul având un traseu de 30 sau 10 kilometri lungime.

Alegeti evenimentul preferat si contactati-ne pentru pachete personalizate!

Ungaria

UngariaConcerte de muzica clasica si evenimente sportive la Budapesta! Zubin Mehta si Filarmonica din Viena 3 octombrie 2017, ora 19:30, Palatul Artelor, Budapesta Cu ocazia celei de-a 150-a aniversari a pactului austro-ungar din 1867, Filarmonica de la Viena si prietenul lor de lunga durata Zubin Mehta ne vor incanta cu un program desavârsit cu lucrari Citeste mai mult

Europa

EuropaContinent cuprins între Oceanul Atlantic și Munții Ural, cu relief variat și multe atracții turistice.Citeste mai mult