General

City break Zagreb

 Va oferim City Break-uri pe destinatia Zagreb / Croatia la preturi speciale!

Zagreb, capitala Croatiei, are o ambianta baroc, facilitati pentru cumparaturi, hoteluri, precum si diverse restaurante.
Zagreb, oras al parcurilor verzi si al plimbarilor, cu multe locuri de vizitat, are o atmosfera care il face sa fie unic. Orasul are un patrimoniu cultural si istoric bogat.
Printre cele mai importante locuri de vizitat se numara: Catedrala Adormirii Maicii Dormului, Piata Jelacic, Turnul Lotrscak, Muzeul Mimara, Muzeul Orasului Zagreb, Muzeul Arheologic, Muzeul Etnografic, Galeria Strossmayer.
Tarife incepand de la 333 euro / persoana loc in camera dubla:
Hotel Zagreb 2* – de la 333 euro / persoana / pachet
Hotel Rebro 3* – de la 372 euro / persoana / pachet
Hotel Meridian16 3* – de la 381 euro / persoana / pachet
Hotel Puntijar 4* – de la 406 euro / persoana / pachet
Tarifele includ :
  • 3 nopti cazare cu mic dejun de vineri – luni
  • Bilete de avion cu toate taxele

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

Croatia

CroatiaCity break Zagreb  Va oferim City Break-uri pe destinatia Zagreb / Croatia la preturi speciale! Zagreb, capitala Croatiei, are o ambianta baroc, facilitati pentru cumparaturi, hoteluri, precum si diverse restaurante. Zagreb, oras al parcurilor verzi si al plimbarilor, cu multe locuri de vizitat, are o atmosfera care il face sa fie unic. Orasul are un patrimoniu Citeste mai mult

Europa

EuropaContinent cuprins între Oceanul Atlantic și Munții Ural, cu relief variat și multe atracții turistice.Citeste mai mult