General

Circuit THAILANDA + Sejur în Bangkok și Phuket 2023

Circuit THAILANDA – Bangkok și Phuket

(Bangkok – City Tour – Cooking Class – Excursie Kanchanaburi – Excursie Piața Plutitoare – Sejur Phuket – Excursie Insulele Phi Phi)

Perioada 03 – 13 martie 2023

Program de 11 zile/9 nopti, zbor cu Qatar Airways și Bangkok Airways, București – Doha – Bangkok – Phuket – Doha – București, plajă + circuit cu însotitor de grup vorbitor de limba română.

  • Cazare 4 nopți Bangkok, Mandarin Hotel Centre Point Bankok 4* (sau similar)
  • Cazare 5 nopți Phuket, Four Points by Sheraton Patong Beach 4* (sau similar)

Tarif 1999 euro/persoană în cameră Dublă/pachet

HIGHLIGHTS

Bangkok

  • City Tour
  • Cooking Class, Cină și Croazieră pe râul Chao Phraya
  • Excursie Kanchanaburi 
  • Excursie Piața Plutitoare (Floating Market Bangkok)
  • Excursie la Complex Asiatique
  • Riverfront Bangkok

Phuket

  • Excursie Insulele Phi Phi

 

 

 

Itinerariul detaliat:

CIRCUIT THAILANDA BANGKOK & PHUKET
11 zile / 9 nopți

ZIUA 1: 03.03.2023

Întâlnire la ora 08:00 pe Aeroportul Internațional Otopeni cu însoțitorul de grup și ceilalți participanți la acest program. Se vor face toate formalitățiile necesare pentru check-in și se merge către poarta de îmbarcare. La ora 10:50 se decolează spre Doha unde aterizați la ora locală 16:30. În escală se stă aproximativ 2 ore, iar la ora 19:45 se decolează către Bangkok.

ZIUA 2: 04.03.2023

Mese incluse în program: prânz și cină

Mese incluse în program: prânz și cină Sosire pe Aeroportul International Bangkok la 06:05, unde sunteți întâmpinați de ghidul local din destinație și împreună cu acesta veți merge la hotelul unde sunteti cazați. După formalitățile de check-in, aveți timp pentru odihnă câteva ore. Pranzul se serveste la hotel.

După amiază se organizează o scurtă întâlnire cu însoțitorul de grup și ghidul local pentru o prezentare amănunțită a programului, iar apoi se pleacă într-un tur panoramic al orașului Bangkok care se termină cu o cină la un restaurant pe râul Chao Phraya, faimos pentru priveliștea pe care o oferă asupra orașului.

ZIUA 3: 05.03.2023

Mese incluse în program: mic dejun, prânz și cină

Ziua începe cu micul dejun iar apoi se pleacă în vizită la o școala de gătit cu specific thailandez unde veți avea ocazia să puneți în practică abilitățile culinare. Explorați arta bucătăriei thailandeze în timpul unei lecții de gătit de jumătate de zi care se va încheia cu un prânz delicios. Veți învăța cum să pregătiți patru feluri de mâncare autentică sub îndrumarea bucătarului șef.

După-amiaza se vizitează trei dintre cele mai faimoase temple budiste din Bangkok: Wat Trimitr cu neprețuitul său Buddha de Aur (5 ½ tone de aur solid); Wat Po, cel mai extins templu din Bangkok; Wat Benjamaborpitr, Templul de marmură albă, unul dintre cele mai bune exemple de arhitectură thailandeză. Seară, vă veți bucura de o croazieră fluvială cu cină inclusă pe râul Chao Phraya.

ZIUA 4: 06.03.2023

Mese incluse în program: mic dejun și prânz

Destinația zilei este Kanchanaburi. Acest tur vă duce la podul celebru de pe râul Kwai, construit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial de către prizonierii de război. Podul este situat în apropierea orașului Kanchanaburi, la 130 km. la vest de Bangkok, care era gândit să ajungă până la granița cu Birmania. Croaziera pe râul Kwai oferă acces la pod, memoriale, muzee și site-uri care onorează prizonierii de război. Este punctul perfect de observație de unde puteți să admirați peisajele magnifice și o varietate bogată de floră și păsări, precum și cel mai bun mod de a vizita piețele locale, templele, ruinele Khmer, cascadele și izvoarele termale. Prânzul va fi în Kanchanaburi. După tur, transferul vă duce înapoi la hotel în Bangkok.

ZIUA 5: 07.06.2023

Mese incluse în program: mic dejun și prânz

În această zi se servește micul dejun devreme, astfel încât să puteți începe la primă oră a dimineții excursia spre Piața Plutitoare (Floating Market) Damnoen Saduak care se află la aproximativ 110 de kilometri vest de Bangkok. O călătorie la acest fenomen thailandez este asemenea unei călătorii înapoi în vremurile străvechi ale Regatului Siam, când negustorii îmbrăcați în haine viu colorate vâslau de-a lungul canalelor înguste. Piața plutitoare este un loc ideal pentru a vedea moduri tradiționale de a vinde și cumpăra produse, bărci mici plutind toată ziua, de a întâlni case tradiționale thailandeze și de a vedea modul în care localnicii folosesc bărcile în viața lor de zi cu zi. Pregătiți-vă pentru o zi cu multe activități! Excursia continuă la piața feroviară rurală Maeklong sau Talad Rom. Prânzul va fi servit într-un restaurant local. După-amiaza aveți timp liber pentru a descoperi împrejurimile.

Seara se merge la ASIATIQUE The Riverfront, primul proiect pe malul râului la scară largă din Bangkok, care combină o mulțime de activități cum ar fi shopping, dinning, vizitarea obiectivelor turistice, activități și evenimente sub un singur acoperiș. Aspectul cultural puternic este ceea ce îl diferențiază de alte centre comerciale. Îmbrățișând istoria, dar evitând clișeele culturale și simbolurile tradiționale, acest loc atinge un echilibru între tradiție și globalizare. Timp liber pentru plimbare, cumpărături și masă pe cont propriu. Transfer înapoi la hotel la sfârșitul serii.

ZIUA 6: 08.03.2023

Mese incluse în program: mic dejun

Se servește micul dejun, iar apoi se face check-out de la hotelul din Bangkok. Transferul vă duce la Aeroportul Internațional Bangkok unde se vor face formalitățile de check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația Phuket. La destinație, vă așteaptă transferul care vă duce la hotelul din Phuket. După amiaza, timp liber în destinație.

ZIUA 7: 09.03.2023

Mese incluse în program: mic dejun

În acestă zi vă puteți bucura de plajele superbe găsite în Phuket. Recomandarea nostră este să alegeți între Kata Beach, Karon Beach sau Nai Thon. Seara, centrul orașului Phuket prinde viață, iar lumea se bucură de o atmosferă de vacanță. Cina poate fi servită la unul dintre restaurantele aflate în oraș sau puteți gusta preparete Thailandeze la piața centrală din Phuket.

ZIUA 8: 10.03.2023

Mese incluse în program: mic dejun și prânz

În această zi se pleacă dis de dimineață către insula Phi Phi, cu un tur special gândit pentru a evita aglomerația din destinație. Insula Phi Phi este o experiență obligatorie pe care trebuie să o trăiți în Thailanda. Ambarcațiunea modernă a partenerilor locali vă va duce pe faimoasa Maya Bay – locația tropicală prezentată și în filmul de la Hollywood „The Beach”, iar apele cristaline și strălucitoare vă vor fermeca. Explorați misterioasa Peșteră Viking; descoperiți laguna idilică din golful Pileh, faceți snorkeling la reciful de corali, admirați peisajele paradisiace și savurați o zi de neuitat cu acest tur. Apoi, bucurați-vă de prânz și relaxați-vă pe Insula Bamboo înainte de a merge mai departe spre Insula Maimuțelor. Acest tur demn vă oferă un itinerariu plin, cu șansa de a vizita mai multe atracții de top într-o singură zi.

*Maya Bay – acces restricționat pentru turiști*

În ultimii ani, faimoasa plajă Maya Bay a suferit de un ritm accelerat de degradare, motiv pentru care guvernul Thailandez a decis să restricționeze accesul în zona. Pandemia a ajutat mult la refacerea habitatului natural, iar ca acest lucru să se întâmple în continuare, Guvernul limitează numărul turiștilor din zona. În astfel de situații, această plajă nu va fi inclusă în itinerariul zilei.

ZILELE 9 & 10: 11.03 & 12.03.2023

Mese incluse în program: mic dejun

Timp liber la destinație cu activități pe cont propriu, independent de programul circuitului. Recomandăm să vizitați Sanctuarul de Elefanți din Phuket, o rezervație naturală care promovează un turism responsabil oferind ajutor elefanților bolnavi și bătrâni care au fost supra solicitați în activități turistice. Alternativ, pentru persoanele dornice de activități outdoor, recomandăm cursuri de diving, drumeții prin zonele mai puțin populate din Phuket sau vizitarea faimoasei Insule James Bond.

ZIUA 11: 13.03.2023

Mese incluse în program: mic dejun Check-out. Timp liber la destinație. Seara transferul vă va duce la aeroport pentru formalitățile de îmbarcare pe zborul către Doha.

ZIUA 12: 14.03.2023

La ora 01:35 se ajunge în Doha, iar la ora locală 08:20 se decolează spre București unde veți ajunge la ora locală 12:30.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs!