General

Circuit Madrid, Avila, Salamanca si Toledo

Itinerariu :

Ziua 1 : Madrid – Avila . Transfer de la aeroportul din Madrid catre Avila , Saints & Songs City. Cazare si cina la hotel.
Ziua 2: Avila. Dupa micul dejun te vei bucura de un tur alaturi de un ghid in Avila, vei invata despre viata Sfintei Tereza, vizitand muzeul care ii poarta numele, de asemenea vei admira Catedrala, peretele renascentist si Centrul istoric. Timp liber pentru pranz. Dupa amiaza te asteapta o activitate speciala. Vei merge la vechiul centru de panificatie, unde au fost gatite primele “Yemas de Santa Tereza”, in centrul istoric Avila. Vei invata despre istoria Yemas si iti va face placere sa le gatesti. Dupa aceea, vei lua cina acolo.
Ziua 3 : Avila – Salamanca. Dimineata, timp liber pentru cumparaturi in Avila. Timp liber pentru pranz. Dupa amiaza vei merge in Salamanca, o sa vizitezi centrul istoric Plaza Mayor, Catedrala si zona Universitatii. Cazare ci cina la hotel,
Ziua 4: Salamanca . In aceasta zi vei merge in orasul Ladesma, unde vei vizita Centrul de Interpretare. Vei invata sa faci rulouri de paine si vei vizita un centru de ambarcatiuni. Dupa pranz, vei putea face hiking in jurul podului Mocho si drumului roman.
Ziua 5: Salamanca. Micul dejun si cina hotel. Timp liber.
Ziua 6: Toledo.   In aceasta zi vei merge in Toledo unde plantatiile de copaci  sunt vechi de mii de ani, vizita se va face alaturi de un ghid. Dupa amiaza libera. Cazare si cina la hotel.
Ziua 7: Toledo . Aceasta zi este dedicata gastronomiei. Vei merge in Mora de Toledo, unde vei invata despre procesul de creare a uleiului, vei vizita Muzeul Uleiului. Timp liber pentru pranz in Mora de Toledo. Dupa amiaza, vei merge la o fabrica de martipan. Cina la hotel.
Ziua 8: Madrid.  Transfer la Madrid, unde te vei bucura de un tur panoramic si de cele mai interesante locuri din oras. Daca vei avea destul timp, vei vizita Plaza Mayor, piata San Miguel si alte locuri. Timp liber pentru pranz si cumparaturi , inainte de transferul la aeroport pentru zborul de intoarcere acasa.

PRET: de la 762,00 Euro/ persoana

Pretul include: 8 zile si 7 nopti cazare in hoteluri de 3* sau 4 * cu demipensiune, include bauturile (apa si vinul). Transfer de la aeroport, transportul din timpul vizitelor, vizitele si asigurarea de calatorie.

 

Spania

SpaniaȚară membră a Uniunii Europene, amplasată în peninsula iberică.Citeste mai mult