General

Circuit in Bali 5 zile/4 nopti – Zona de Sud si Lovina

Durata: 5 zile/4 nopti

ITINERARIU:

Ziua 1: Zona de sud – Lovina: Plecați dimineața pentru a vizita templul lui Pura Luhur Batukaru, unul dintre cele șase cele mai importante temple din Bali. Construit în secolul al XIII-lea, este situat la poalele vulcanului. Templul este remarcabil pentru frumusețea naturii înconjurătoare, în mijlocul pădurii, cu mii de copaci și flori. Continuăm vizita la Jatiluwih pentru a admira cea mai frumoasă terasă de orez a insulei. Amplasat în Tabana Regency in Bali, câmpurile de orez Jatiluwih au fost numite peisaj cultural UNESCO. Pranzul este servit în restaurantul panoramic local (Altitudinea 800m deasupra nivelului mării). După masa de prânz vom merge in satul Bedugul pentru a vizita Templul de Apă Pura Ulu Danu Beratan de pe Lacul Beratan. (altitudine 1200m). Călătoria voastră continuă până în satul Munduk. O drumeție scurtă în pădurea tropicală vă va duce la cascada Munduk. În cele din urmă, vom ajunge la izvoarele cu apă caldă Panas de la Banjar, așezate în mijlocul junglei într-o frumoasă grădină tropicală. Localnicii vin aici să se bucure de o baie în apa caldă și sulfuroasă. Călătoria se termină la plajele cu nisip negru din Lovina. Cazare în Lovina.
Ziua 2: Lovina – Candidasa. Mic dejun în hotel. Începem călătoria noastră cu vizita la piața locală din Buleleng. Ne vom îndrepta apoi spre satele Sangsit și Kubutambahan pentru a vizita templele Pura Beji, dedicate zeiței Sri care protejează câmpurile de orez și Pura Meduwe karang, dedicată lui Ibu Pertiwi, care protejează câmpurile uscate. Continuăm călătoria spre Kintamani pentru a admira panorama asupra craterului muntelui Batur. Prânz la restaurantul panoramic local. (altitudine 1300m). După-amiaza, vom vizita complexul bine cunoscut al templelor Besakih, cel mai important și mai mare templu din Bali. Templul a fost construit în secolul al XI-lea la 1000m altitudine pe versanții muntelui Agung, vulcanul sacru din Bali. Ultima oprire va fi la Putung, cea mai spectaculoasă priveliște panoramică a insulei. Cazare in noapte este în Candidasa.
Ziua 3: Candidasa – Ubud. Mic dejun în hotel. Prima oprire a zilei va fi în Goa Lawah, o peșteră naturală cu mii de lilieci. Vom conduce prin satele balineze: Sidemen și Tebola pentru a vedea priveliștile maiestuoase ale câtorva dintre cele mai spectaculoase câmpuri de orez din Bali și satul Rendang pentru a admira frumoasele peisajele. Prânz la restaurantul local. După prânz, vom merge în vizită la Pura Kehen, un frumos templu hindus situat pe un deal împădurit, în satul Cempaga, la nord de regiunea Bangli. Unadintre atractiile templului este un vechi copac Banyan care a fost plantant  aici de peste 700 de ani. Apoi vom vizita Penglipuran, un sat rural tradițional care deține un stil de viata social si cultural unic.. Ultima noastră oprire a zilei va fi la templul Pura Tirta Empul, Templul Sfânt al apelor de izvor, situat în satul Tampak Siring. Cazare in Ubud.
Ziua 4: Ubud – Tanah Lot. Mic dejun la hotel. Plecați spre satul Batubulan pentru a viziona faimosul dans Barong, un dans pantomim, care simbolizează lupta veșnică dintre spiritele bune și rele. După dans, turul continuă cu vizitarea celor trei sate ale artistului principal din Bali: satul Celuk renumit pentru arborii de aur și argint; Satul Mas, unde rezidenții locali creează frumoase sculpturi în lemn, în cele din urmă satul Ubud bine-cunoscut pentru galeriile sale de artă. Vom vizita o galerie de pictura in ulei cu un stil unic. Apoi vom merge la pădurea maimuțelor sacre din Ubud, o rezervație naturală și un complex templu. Prânz la restaurantul local. După-amiaza, călătoria continuă până la Templul Regal din Mengwi, faimosul Taman Ayun, amplasat între grădina plăcută și relaxantă. În cele din urmă, vom termina ziua în Tanah Lot pentru a admira apusul soarelui. Templul Tanah Lot este construit pe stâncă in mare și este dedicat Zeii Mării. Cazare la Pan Pacific Hotel Nirwana Bali Resort.
Ziua 5: Mic dejun la hotel. Transfer la aeroport.

 

TARIF/PERSOANA:

01.04.2017- 31.03.2018 – de la 830 €

 

Tarifele variaza in functie de perioada calatoriei si de disponibilitatea la momentul rezervarii. Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

Indonesia • Bali & imprejurimi

Indonesia • Bali & imprejurimiIndonesia • Bali & imprejurimi Nusa Penida Descoperiti o destinatie de vacanta ascunsa de turismul de masa- Nusa Penida, o insula vecina cu Bali. Binecuvantata cu o frumusete naturala incredibila, cu plaje superbe si cascade, insula este cunoscuta si pentru locurile religioase, localnicii balinezi Hindu vizitandu-o regulat pentru a veni sa se roage. Puteti ajunge Citeste mai mult

Asia

AsiaCircuit in Bali 5 zile/4 nopti – Zona de Sud si Lovina Durata: 5 zile/4 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Zona de sud – Lovina: Plecați dimineața pentru a vizita templul lui Pura Luhur Batukaru, unul dintre cele șase cele mai importante temple din Bali. Construit în secolul al XIII-lea, este situat la poalele vulcanului. Templul Citeste mai mult