General

Circuit exotic în Asia de Sud-Est SINGAPORE și BALI

Perioada 27 mai – 06 iunie 2023

Program de 11 zile/9 nopti,zbor cu Qatar Airways și KLM, București – Doha – Singapore – Bali – Doha – București, cu însotitor de grup vorbitor de limba română.

Cazare 2 nopți Singapore, Hotel Studio M Singapore 4* (sau similar)
Cazare 3 nopți Singapore, The Ubud Village 4* (sau similar)
Cazare 4 nopți Melia Bali 4* (sau similar)

TOP ATRACȚII

 • Sentosa Island
 • Singapore – city tour, Gradina
 • Botanică, Gardens by the Bay,
 • Tur cu barca, Marina Bay Sands;
 • Bali – turul orașului Ubud, Terase de Orez + Ubud Monkey Forest;
 • Tur zona de Sud (Kuta/ Seminyak, Plaja Padang-Padang, Templu Uluwatu);

 

 

ITINERARIU

ZIUA 1: 27.05.2023

Întâlnire la ora 08:00 pe Aeroportul Internațional Otopeni cu însoțitorul de grup și ceilalți participanți la acest program. Se vor face toate formalitățiile necesare pentru check-in și se merge către poarta de îmbarcare. La ora 11:10 se decolează spre Doha unde aterizați la ora locală 15:30. În escală se stă aproximativ 4 ore, iar la ora 19:45 se decolează către Singapore.

ZIUA 2: 28.05.2023

Mese incluse în program: prânz

Sosire pe Aeroportul International Singapore la 08:55, unde sunteți întâmpinați de ghidul local din destinație și împreună cu acesta veți merge la hotelul unde sunteti cazați. După formalitățile de check-in, se predau bagajele la hotel și se merge la prânz. După masa de prânz se organizează o scurtă întâlnire cu însoțitorul de grup și ghidul local pentru o prezentare amănunțită a programului, iar apoi se pleacă către insula Sentosa. Pe insulă se ajunge cu funicularul, iar odată ajunși, veți avea ocazia să admirați o priveliște panoramică a portului din Singapore, cel mai aglomerat port din lume.

Pe insula Sentosa turiștii vor avea acces la S.E.A Aquarim, unde vor pășii într-o lume magică a creaturilor subacvatice, care găzduiește peste 100.000 de animale marine, cu peste 800 de specii diferite. După vizita la Aquarium, turiștii vor avea timp liber pentru a explora restul insulei. Turul pe insula Sentosa durează 3 ore, iar la sfârșit turiștii sunt prealuați de autocar și se întorc la hotel. Cina se organizează individual de către fiecare turist.

ZIUA 3: 29.05.2023

Mese incluse în program: mic dejun și prânz

Micul dejun se servește devreme, iar la ora 08:30 începe turul orașului Singapore, cu o durată totală de 12 ore. Pe parcursul acestui tur, turiștii vor avea ocazia să descopere istoria, cultura și stilul de viață care definește cel mai bine orașul Singapore.

Turul începe cu o plimbare de-a lungul râului din Singapore pentru a explora Districtul Colonial Britanic și Parcul Merlion. Următoarea locație este Chinatown, cu ale sale magnifice Temple Sri Mariamman si Buddha Tooth Relic. De aici, turul continuă la Grădina Botanică Singapore și Grădina Națională de Orhidee.

Singapore este un oraș plin de viață, cu o arhitectură atipică Asiei și atracții turistice care atrag vizitatori din întreaga lume. Una dintre cele mai faimoase atracții locale este Gardens by the Bay, care se întâmplă să fie următoare locație din tur. Turul include și acces la Flower Dome și Cloud Forest, un concept cu totul special, care găzduiești o mulțime de plante, din toată lumea. Explorați Flower Dome – cea mai mare seră de sticlă din lume și admirați măslini de o mie de ani sau baobabi. Aceștia reprezintă un soi special de copaci, tipic destinațiilor din Africa, proveniți din regiunile uscate și răcoroase mediteraneene și subtropicale. Ulterior urmează pauza de prânz. În jurul orei 16:00, turiștii se vor îmbarca la bordul unei bărci în portul Clark Quay și se vor bucura de un tur al orașului, navigând pe râul care străbate centrul Singapore, în special pe la Marina Bay Sands, faimosul hotel din oraș, renumit în toată lumea.

După acest tur, ne întoarcem la Gardens by the Bay, pentru a ne bucura de spectacolul Gardens Rhapsody, un show de lumină renumit în Singapore, care are loc după apusul soarelui. La sfârșitul acestui show turiștii se întorc la hotel, iar cina este organizată individual de către fiecare turist.

ZIUA 4: 30.05.2023 ZIUA 8: 03.06.2023 ZIUA 7: 02.06.2023

Mese incluse în program: mic dejun

Recomandăm servirea micul dejun devreme, la ora 08:00, urmat de early check out. Ulterior, turiștii vor avea timp liber pentru a explora orașul. Cine nu dorește acest lucru, se poate odihni în camera hotelului pana la ora 12:00 (acestor turiști nu le recomandăm early check-out). La ora 13:00 turiștii vor fi preluați de transferul care îi va duce la Aeroportul Internațional Singapore pentru formalitățiile de check in. La ora locală 16:50 decolăm spre Bali unde ajungem la ora locala 19:25. Transferul ne duce la hotelul din Ubud, unde turiștii sunt cazați pentru următoarele 3 nopți.
Cina se organizeaza individual de către fiecare turist.

ZIUA 5: 31.05.2023

Mese incluse în program: mic dejun

Timp liber la destinație pentru a explora satul Ubud sau pentru relaxare la hotel.

Prânzul și cina sunt organizate individual de către turiști

ZIUA 6: 01.06.2023

Mese incluse în program: mic dejun și prânz

Se servește micul dejun la hotel, iar ulterior se pleacă în turul dedicate vizitei zonei Ubud. Turul începe cu o plimbare relaxantă de 1,5 ore în Ubud, pentru a descoperi cultura și istoria acestui loc. Veți avea ocazia să vizitați satele tradiționale în stil balinez, faimoasele terase de orez, pe alocuri să întâlniți și localnici care lucrează în aceste terase. Ghidul local va explica turiștilor cum se cultivă orezul, le va povesti despre tradițiile și obiceiurile localnicilor și îi va familiariza cu viața zilnică a comunității locale.
La prânz, turiștii vor avea ocazia să savureze preparate tradiționale. După prânz, turiștii se vor îndrepta spre faimoasa Pădure a Maimuțelor (Ubud Monkey Forest), unde vor petrece după amiaza. Această locație este vestită în toată lumea, datorită farmecului aparte și a experiențelor pe care le oferă. După tur, turiștii se întorc la hotel.
Cină se organizează individuale de către fiecare turist.

ZIUA 7: 02.06.2023

Mese incluse în program: mic dejun

După micul dejun, turiștii vor face check-out de la hotel și transferal îi va duce la hotelul din Nusa Dua. Timp liber la destinație.
Prânzul și cina sunt organizate individual de către fiecare turist

ZIUA 8: 03.06.2023

Mese incluse în program: mic dejun

Timp liber la destinație. Turiștii pot alege să petreacă ziua la una din plajele insulei: Kuta, Ulutawu, Padang, Sanur. Alternativ, aceștia pot alege sa viziteze statiunea Kuta sau Nusa Dua sau să se bucure de o zi de shopping.
Prânzul și cina sunt organizate individual de fiecare turist

ZILELE 9: 04.06.2023

Mese incluse în program: mic dejun

În aceasta zi turiștii vor descoperi zona de sud a Insulei Bali. După micul dejun, vom merge în zona Kuta/Seminyak, o zonă faimoasă pentru plajele lungi și întinse, pentru restaurentele cu diverse specialități sau pentru multimea de magazine cu produse locale sau brand-uri internațioanle. Aici turiștii vor avea timp liber pentru a descoperi stațiunile.
Prânzul e organizat de fiecare turist individual.
După prânz, se merge la plaja Padang-Padang, o plaja faimoasă pentru apele sale cristaline, situate în sudul insulei. Din nou, turiștii se vor bucura de timp liber în locație. Apusul îl vom privi la renumitul Templu Uluwatu, iar apoi ne întoarcem la hotel.
Cina e organizată individual de către fiecare turist.

ZIUA 10: 05.06.2023

Mese incluse în program: mic dejun

Timp liber la destinație. Turiștii pot opta pentru o excursie optională pe faimoasa insula Nusa Penida.

ZIUA 11: 06.06.2023

Mese incluse în program: mic dejun

Mic dejun. Check-out. Timp liber la destinație. Seara transferul vă va duce la aeroport pentru formalitățile de îmbarcare pe zborul către Doha.

ZIUA 12: 06.06.2023

La ora 05:25 se ajunge în Doha, iar la ora locală 08:20 se decolează spre București unde veți ajunge la ora locală 12:50.

Tarif 2347 euro/persoană în cameră Dublă/pachet

TARIFUL INCLUDE

 • Bilet avion București – Singapore/Bali – București cu escală în Doha (bagaj cală inclus);
 • Bilet avion Singapore Bali (bagaj cală inclus);
 • 2 nopți cazare la Hotel Studio M Singapore 4*, camera deluxe SAU similar;
 • 3 nopți cazare la The Ubud Village 4*, camera standard SAU similar;
 • 4 nopți cazare la Melia Bali 4*, camera standard SAU similar;
 • Regim masă specificat în fiecare zi;
 • Transfer pe tot parcusul circuitului;
 • Însoțitor de grup vorbitor de limba română;
 • Însoțitor de grup local, vorbitor de limba engleză;

Activități:

 • Singapore: Sentosa Island + City Tour (Districtul Colonial Britanic, Chinatown, Gradina Botanica, Gradina Nationale de Orhidee, Gardens by
  the Bay, Tur cu barca, Marina Bay Sands);
 • Bali: Tur Ubud (Satele din zona + Terase de Orez + Ubud Monkey Forest) + Tur zona de Sud (Kuta/Seminyka, Plaja Padang-Padang, Templu
  Uluwatu);

TARIFUL NU INCLUDE

 • Mese care NU sunt menționate în program;
 • Costul vizei;
 • Intrările la obiective neincluse în program/excursii opționale;
 • Bacșișurile de la fața locului (pentru ghizii locali și sofer);
 • Asigurare Medicală;
 • Asigurare storno (recomandată), se încheie odată cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii;
 • Test PCR (la nevoie);
 • Alte servicii decât cele menționate ca fiind incluse.

CONDITȚII DE CĂLĂTORIE:

Vă rog să aveți în vedere că acest program este dedicat în totalitate turiștilor vaccinați COVID19 (datorită condițiilor de intrare în Indonezia)
Pașaport valabil minimum 6 luni de la data întoarcerii în țară.

Detalii orar zbor:

 • 27.05.2023 București (Henri Coandă) 11:00 – Doha – International Airport Hamad 15:30
 • 27.05.2023 Doha – International Airport Hamad 19:45 – Singapore – Changi Airport 1 08:55+1
 • 30.05.2023 Singapore – Changi Airport 1 16:50 – Bali – International Airport Ngurah Rai 19:25
 • 07.06.2023 Bali – International Airport Ngurah Rai 00:55 – Doha – International Airport Hamad 05:25
 • 07.06.2023 Doha – International Airport Hamad 08:20 – București (Henri Coandă) 13:15

*Zboruri operate de companiile Qatar Airlines și KLM

Orarul de zbor este cu titlu informativ și poate suferi modificări!

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs!