General

CHINA PENTRU EXLORATORI

14 ZILE/ 13 NOPTI de la Beijing / pana la Hong Kong

TARIF de la 1,149 EUR/ persoana

Acest circuit nou reprezinta aventura, peisaje extraordinare si elemente istorice culturale de mare interes. Veti explora Middle Kingdom pe cont propriu. Traseul și călătoriile sunt planificate în prealabil și veți fi asistat de un ghid turistic care vă va oferi sfaturi pentru activitățile dvs. individuale.

Itinerariu

Ziua 1: Beijing:
Sosire individuală la Beijing. Preluare de la aeroport și transfer la hotel. La ora 12 va avea loc o întâlnire cu ghidul dvs. Dacă nu sunteți prezent, vă va lăsa un mesaj la recepție. Veți primi informații importante despre călătoria viitoare și ghidul dvs. turistic vă va oferi câteva sfaturi pentru ziua petrecuta in Beijing. În funcție de ora sosirii, ar trebui să utilizați restul zilei și să faceți o primă plimbare prin capitala Chinei. Hotelul dvs. este la doar 2 km de Temple of Heaven. În prima zi în Middle Kingdom, vă recomandăm să vizitați una dintre cele mai remarcabile atracții ale țării. 3 nopți cazare la Sicily Hotel (2 stele).

Ziua 2 si 3: Beijing
Aceste două zile sunt pe deplin ale dvs. Puteti face exact ceea ce va doriti. Există multe de explorat! De exemplu, începeți ziua cu o vizită la Imperial Palace. Puteți petrece mai multe ore în  Forbidden City “Orașul interzis” șa explorați numeroase săli și sa faceți o plimbare prin zonă. Apoi  puteți face o plimbare prin Parcul Beihai și, din nou, lăsați-vă ochii să rătăcească peste acoperișurile Palatului Imperial. Doar la o aruncătură de băț sunt Hutongurile, străzile vechi ale orașului Beijing. Pe jos, cu bicicleta sau cu ricșa, merită să umbli pe străzi. În drum spre hotel, faceți un ocol spre strada Qianmen – o stradă populară pietonală dotată atât cu magazine tipice chineze, cât și cu magazine moderne. Nu vreti să exploriati totul singuri? Din nou, aceasta nu este o problemă. Va puteti rezerva  excursii interesante cu ghid turistic la fata locului – de la extrem de recomandata vizită la Marele Zid, la evenimente de seară, cum ar fi un spectacol de acrobație sau un spectacol Kung Fu.

Ziua 4: Beijing – Pingyao:
Dimineața aveți timp liber, în mod ideal, pentru a vizita Templul Lama sau Templul Confucius. După-amiaza,veti fi transferați la gară și veti lua trenul de mare viteză spre Pingyao (aproximativ 4 ore). Profitați de călătoria cu trenul și citiți în ghidul dvs. de călătorie. Ghidul de turism vă va oferi sfaturi sau interactionati cu pasagerii chinezi. Odată ajuns în Pingyao, veti fi transferati la pensiune. Am pregătit ceva foarte special: stați într-o pensiune autentică. Camerele sunt situate în jurul unei curți pătrate, iar decorul este foarte tradițional. In timpul ședereii dvs. peste noapte, puteți ajuta gazdele. 2 nopți cazare în Pensiunea Zhengjia.

Ziua 5: Pingyao:
Sentimentul de a fi transportat înapoi in timp! Orașul antic Pingyao, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, este înconjurat de zidurile impresionante ale orașului cu porțile lor originale. În secolul al XIX-lea, Pingyao era centrul financiar comercial al Chinei, iar conacele vechi pot fi văzute, unele fiind transformate în ceinari și restaurante. Veti avea toata ziua la dispozitie pentru a va plimba pe strazi.

Ziua 6: Pingyao – Xian:
Prima parte a zilei este la dispoziția dumneavoastră. Luati-o usor si bucurati-va de aceasta zi. Încă va doriti acțiune? Atunci scăpați de clinchetul bicicletelor si vizitați templul liniștit Shuanglin, situat la aproximativ 6 km sud-vest de oraș. După-amiaza veti lua un tren care vă va duce în Xian în cel mai scurt timp (aproximativ 3 ore). Bine ați venit în vechiul oraș imperial! 2 nopți cazare în Hotel Guanzhong Tavern (2,5 stele), situat în mijlocul orașului vechi.

Ziua 7: Xian:
Deja il iubiti: dupa ce ati primit o mulțime de informații de la ghidul dvs. de turism, sunteți gata să explorați Xian pe cont propriu. Proiectați-va ziua în ritm propriu și începeți, de exemplu, cu o vizită la zidul orașului. De-a lungul zidului sunt câteva parcuri mici folosite de localnici pentru a practica Tai Chi dimineața. De la zidul de piatră care înconjoară complet orașul vechi, aveți și o vedere magnifică. Trebuie sa va incununati șederea în Xian cu o vizită la Teracotta Army. Această descoperire  mondiala este situată la aproximativ 30 km de Xian. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a rezerva o excursie acolo. Înapoi în Xian ar trebui să terminați ziua cu o plimbare pe străzile orașului vechi.  

Ziua 8: Xian – Luoyang – Guilin:
Va asteapta o zi de călătorie lunga, dar nu mai puțin interesantă. Dimineața mergeți pe trenul de mare viteză spre Luoyang (aproximativ 2 ore). Aici aveti un program extins de vizitare a obiectivelor turistice care vă așteaptă, care este deja inclus în prețul călătoriei. În primul rând, ghidul vă duce la impresionantele grote Longmen. Acestea sunt un exemplu de statuar magnific al budistului din dinastiile nordice Wei și Tang. Apoi, vizitați vechea mănăstire Shaolin, unde mai târziu au fost inventate faimosele arte martiale Kung Fu. Există posibilitatea de a vedea elevii care invata meditația și artele marțiale. Veti fi apoi transferati la gara Zhengzhou. In timpul noptii veti merge cu trenul la  următoarea destinație (aproximativ 13 ore).

Day 9: Guilin – Ping’an

Sosirea la Guilin la prânz. După ultimele zile pline de cultură și istorie, zilele următoare sunt axate pe natură. De la stația Guilin, luați un autobuz privat la plantatiile de orez Longji. Dealurile sunt complet cultivate cu orez. Din satul idilic Ping’an, puteți face o excursie frumoasă la satele Yao și Zhuang din zonă. Puteti face tururi independente scurte de-a lungul punctelor special concepute pentru a admira plantatiile. 1 noapte într-o casă de oaspeți.

Ziua 10: Ping’an – Yangshuo:
veti parasi acest loc idilic. Un autobuz privat va va conduce incet spre Yangshuo. Acum vă aflați în mijlocul peisajului caracteristic pentru China. Munții carstici se ridică aproape vertical din câmpurile de orez, iar vederea este întreruptă numai de păduri de bambus și de sate mici. În funcție de anotimp, puteți vedea fermierii care ara campurile cu bivolii, planteaza manual orezul sau cosind campul câmpul cu secera. 2 nopți la Hotelul Imperial City (2,5 stele).

Ziua 11: Yangshuo:
Pasiti in mijlocul naturii! Ziua este din nou la dispozitia dvs. În Yangshuo, este ușor să va găsiți propria cale. Explorați peisajul natural unic pe jos, cu bicicleta sau de la râu cu barca sau pluta de bambus. De asemenea, puteți să rezervați o excursie la o plantatie de ceai sau la un curs de gatit. Seara nu trebuie să pierdeți spectaculosul spectacol de sunet și lumină. Seara, când excursioniștii pleaca, calmul se întoarce și poți să termini ziua cu o plimbare pe jos.

Ziua 12: Yangshuo – Guangzhou – Hong Kong:
La sfârșitul acestei zile de călătorie va veti reintoarce din nou in era moderna, in  metropola Hong Kong. Dimineața devreme veti merge la gara Gongcheng, unde veți lua trenul de mare viteză spre Guangzhou. De acolo, călătoriți cu trenul spre Hong Kong, unde ajungeți după-amiaza târziu. Transfer la hotel. Rețeaua de transport public vă permite să faceți prima plimbare de explorare. 2 nopți cazare la Harbour Plaza North Point Hotel (3,5 stele).

Ziua 13: Hong Kong:
Această ultimă zi este din nou la dispozitia dvs. Hong Kong este un oraș interesant și vibrant, care poate fi ușor explorat cu transportul public. Foarte recomandata este o plimbare cu funicularul spre vârful Victoria. Bucurați-vă de o vedere incomparabilă! Sau decideți să faceți o croazieră la port cu faimosul Star Ferry pentru a vedea lumina strălucitoare a orașului dintr-o perspectivă diferită. Pășește pe piața Stanley Market sau vizitați zona Wan Chai – aici vă puteți bucura de o mare varietate de mâncăruri delicioase.

Ziua 14: Sfârșitul Hong Kong:
Călătoria dvs. interesantă și variată prin Middle Kingdom se termină astăzi. Camerele sunt disponibile până la ora 12. În funcție de zborul dvs. rezervat individual, va avea loc transferul către aeroport. Sfârșitul călătoriei.

Servicii incluse:

 • Transfer la sosire si plecare
 • Itinerarii dus – intors cu microbuz/ tren cu aer condiționat
 • 13 nopți în hoteluri de clasa medie și case de oaspeți special amenajate, în Ping’an într-o pensiune administrată de o familie, în timpul călătoriei cu trenul de noapte în compartimentele cu 6 paturi
 • Ghid turistic vorbitor de limbă engleză
 • Ghid de călătorie de înaltă calitate, material informativ

Bine de știut:

 • Nu este inclusă viza
 • Taxele de intrare și vizitarea obiectivelor turistice nu sunt incluse
 • grup internațional de participanți
 • Partenerul nostru de servicii “Shoestring” cere încheierea unei asigurări de sănătate pentru călătorie. Aceasta trebuie să fie prezentată la sosire.
 • Călătoriile cu autobuzul au loc cu autobuz sau microbuz privat (în funcție de mărimea grupului). Acest lucru face posibilă realizarea de multe opriri interesante pe drum.
 • Puteți rezerva o jumătate de cameră dublă. Dacă nu puteți găsi alt partener de cameră până la începutul călătoriei dvs., veți primi în mod automat o cameră single – fără a trebui să plătiți suplimentul pentru camera single.
 • În timpul călătoriei cu trenul de noapte, nu este posibilă cuseta pt. o singura persoana
 • Ping’an este un sat fără mașini. De la parcare până la cazare, se urcă pe o scară de piatra (aproximativ 15 minute). Pentru o mică taxă, bagajele pot fi transportate de transportatorii locali.

Notă:
numărul minim de participanți: 6 persoane

China

ChinaCHINA PENTRU EXLORATORI 14 ZILE/ 13 NOPTI de la Beijing / pana la Hong Kong TARIF de la 1,149 EUR/ persoana Acest circuit nou reprezinta aventura, peisaje extraordinare si elemente istorice culturale de mare interes. Veti explora Middle Kingdom pe cont propriu. Traseul și călătoriile sunt planificate în prealabil și veți fi asistat de un Citeste mai mult