General

7 ZILE MEMORABILE LA LACUL NAKURU/ PARCUL MUNTELE KENYA/ PARCUL NATIONAL AMBOSELI/NAIROBI

Va propunem o experienta unica de aventura in parcurile nationale din Kenya ce va ofera sansa de a va bucura de splendoarea si grandoarea mostenirii noastre. Te vom ajuta sa intri in contact cu oameni, locuri si sa ai parte de experiente unice.

Consideram ca este responsabilitatea noastra sa oferim nu doar o vacanta minunata si de neuitat, dar si oportunitatea de a experimenta cele mai reprezentative atractii ale lumii, plaje nisipoase si varietatea vietii salbatice din Kenya.  Soferii si ghizii sunt bine pregatiti si detin certificate de categoria aur si argint. Personalul prietenos va face ca toata experienta de safari sa fie una placuta, memorabila si specific africana. Asezarea geografica la Ecuator a Kenyei face ca vremea sa fie buna pe tot parcursul intregului an ceea ce permite ca aceasta sa fie vizitata in orice sezon.

Ziua 1: Nairobi/Lacul Nakuru – La sosire pe aeroportul international Jomo Kenyatta, te vei intalni cu soferul ghid si te vei indrepta spre Parcul Lacul Nakuru, care este numit si cel mai frumos paradis al pasarilor de pe planeta. In drum spre acesta, vei trece prin padurea Kereita cunoscuta pentru senzationalele tiroliane, drumetii cu ghid si plantare de copaci. Cina si innoptare vor avea loc la Top Cliff.

Ziua 2: Nakuru – Dupa micul dejun, se va lua pranzul la pachet si te vei indrepta catre lac. Vei admira multi flamingo roz, pelicani, rate, pescarusi si starci. Vor fi si animale ca rinoceri albi, zebre, maimute, girafe, hipopotami si porci alergatori. Cina si innoptare vor avea loc la Top Cliff.

Ziua 3: Nakuru/ Muntele Kenya – Dupa micul dejun, are loc check-out-ul si te vei indrepta spre Nanyuki, oras care se afla la poalele Muntelui Kenya – cel de-al doilea varf ca inaltime din Africa. Pe drum se trece pe la Ecuator, o linie imaginara care imparte lumea in doua si unde se pot face fotografii. Se ajunge in Nanyuki tarziu dupa amiaza si se va face check-in-ul la hotel. Cina si innoptarea vor avea loc la Hotelul Sportsman Arms.

Ziua 4: Muntele Kenya – Dupa mic dejun, se va petrece toata ziua in parcul de safari Mt Kenya Sweetwater’s ranch cautand elefanti, bivoli, leoparzi, cimpanzei, maimute colubus si lei. Pasari ca vulturi, pasarea soare si soimi pot fi vazute. Foarte interesanta va fi si vizita de la cimpanzei. Daca e vremea favorabila, se va admira o priveliste clara a Muntelui Kenya. Cina si innoptarea vor avea loc la Hotelul Sportsman Arms.

Ziua 5: Muntele Kenya/Amboseli – Dupa micul dejun si check-out, se va conduce catre zona inalta a Kenyei Centrale unde se vor admira frumoasele privelisti ale lantului muntos Aberdare, dar si plantatiile de bananieri si ananasi. Cina si innoptare vor avea loc la centrul Amboseli AA.

Ziua 6: Amboseli – Dupa mic dejun, vei petrece toata ziua in acest parc natural deosebit, cautand girafe rare, hiene, gheparzi, elefanti, struti Maasai si multe alte specii de pasari. Daca vremea este prielnica, se va admira o priveliste impresionanta a Muntelui Kilimanjaro (cel mai inalt varf din Africa si cel mai inalt munte singular din lume). Cina si innoptarea vor avea loc la centrul Amboseli AA.

Ziua 7: Amboseli/Nairobi – Dupa micul dejun, are loc check-out-ul de la hotel si te vei indrepta spre Nairobi. Vei ajunge la aeroportul international Jomo Kenyatta pentru zbor in siguranta catre casa.

Tarife: 

De la 5235 USD – 2 persoane

De la 9500 USD –  4 persoane

De la 12800 USD – 6 persoane

De la 19725 USD – 10 persoane

Tarifele valabile minimum 2 persoane in limita locurilor disponibile.

Tarifele includ: safari cu masina de teren 4X4 speciala cu plafon deschis, pensiune completa, intrarile in parcuri, asigurare Amref air rescue, apa imbuteliata, taxe guvernamentale, sofer-ghid si activitati de safari.

Tarifele nu includ: vizite si activitati care nu sunt mentionate mai sus ( de exemplu safari cu balonul 555 usd/persoana), cheltuieli personale, transportul international cu avionul, bacsis si suveniruri.

Partenerul nostru local este o agentie cu traditie care garanteaza calitatea serviciilor si Incurajeaza turismul sustenabil si bunele practici. Daca vei rezerva, o parte din venituri se duce la comunitate pentru sustinerea a doua scoli rurale sarace si proiectul de plantare de copaci de catre femei in zona muntoasa Aberdare. Poti si tu la randul tau sa te implici si sa plantezi un copac langa padurea Aberdare.

Kenya este o tara populara de la Ecuator care gazduieste 6 obiective care fac parte din Patrimoniul UNESCO.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!