General

3 culturi – Descopera cultura andaluza, marocana si britanica

Perioada: 7 zile/6 nopti

ITINERARIU:

Ziua 1: Va vom lua pe aeroportul din Malaga pentru a va insoti la hotel. Dupa check-in, veti avea timp liber sa faceti prima dvs. plimbare prin ceea ce este considerat “orasul Paradis”. Cina in hotel.
Ziua 2, Granada: Dupa micul dejun, ne vom indrepta spre Granada, unde vom fi asteptati pentru Monumentul Istoric cel mai vizitat in Andaluzia, care este Alhambra si Generalife. Vom petrece dimineata acolo, uimiti de frumusetea locului. De asemenea, ne vom bucura de gastronomia Granadei in tavernele din centru. Dupa-amiaza, ne vom plimba pana in cartierul Albaicin, pe strada Teterias, pana cand ajungem la souk. De acolo mergem pana la Catedrala inainte de a va intoarce la Malaga. Cina in hotel.
Ziua 3, Gibraltar: Astazi ne vom bucura de o vizita speciala, care ne va apropia de cultura britanica prin stanca Gibraltar. Vom intra in pestera San Miguel, cea mai vizitata, care este situata in centrul Rezervatiei Naturale. Vom vedea locul favorit al maimutelor prietenoase. Timp liber pentru masa de pranz in unul dintre restaurantele din centrul orasului si timp liber pentru cumparaturi. Intoarcerela Malaga si cina la hotel.
Ziua 4, Malaga: Vom dedica aceasta zi pentru a afla mai multe despre Malaga. Dimineata vom merge prin Teatrul Roman, Alcazar pana ajungem la Muzeul Picasso. Vom merge in jurul centrului istoric pana la Catedrala si apoi in piata Merced, pentru a lua masa in zona si pentru a va bucura de tapas delicioase. Dupa-amiaza libera. Cina in hotel.
Ziua 5, Ronda: Dupa micul dejun, vom merge in orasul Ronda din apropiere. Acolo vom fi asteptati de gazda noastra sa vedem ringul taurilor, podurile noi si vechi si strazile inguste din centrul istoric cu bisericile pitoresti. La amiaza, prietenul nostru Joaquin Fernández ne va intampina pentru a ne arata procesul de fabricare a vinurilor sale ecologice, apoi vom lua pranzul si vom degusta vinul. Dupa-amiaza, maestrul toreador Antonio Tejada ne ne intampina pentru a ne impartasi pasiunea pentru lupta cu taurii, ne va arata diferentele dintre varsta si ingrijirea lor. Dupa ce vizitati Ronda, reveniti la Malaga pentru cina la hotel.
Ziua 6, Tangier: Plecare dimineata devreme pentru a lua in Tarifa feribotul care ne va duce spre Tangier. Acolo ghidul ne va astepta sa ne arate cele mai bune culturi marocane. Dupa ce va veti bucura de un tur panoramic, vom calari pe camile in desert. In Kasbha si Medina ne vom bucura de bucataria tipica marocana si vom avea timp sa descoperim chilipire in souk inainte de a reveni la granita pentru a lua feribotul inapoi in Spania. Cina in hotel.
Ziua 7: In functie de programul de zboruri, vom organiza o excursie pentru ultimele fotografiipentru a cumpara ultimele suveniruri. Transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere.

 

TARIF/PERSOANA/SEJUR : de la 1260 euro
Grup de minim 10 persoane

 

SERVICII INCLUSE:

6 nopti cazare in hotel de 4 * cu demipensiune inclusiv mic dejun si cina (apa si vin la mese)
Pranz in Tangier si Ronda
Transferul, activitatile si intrarile mentionate
Ghid turistic local si asigurare de calatorie.
 Taxele

SERVICII NEINCLUSE:

Mesele care nu sunt mentionate.

Contactati-ne pentru mai multe detalii si personalizarea vacantei Dvs.!

Maroc

Maroc3 culturi – Descopera cultura andaluza, marocana si britanica Perioada: 7 zile/6 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Va vom lua pe aeroportul din Malaga pentru a va insoti la hotel. Dupa check-in, veti avea timp liber sa faceti prima dvs. plimbare prin ceea ce este considerat "orasul Paradis". Cina in hotel. Ziua 2, Granada: Dupa micul Citeste mai mult

Spania

SpaniaȚară membră a Uniunii Europene, amplasată în peninsula iberică.Citeste mai mult

Europa

EuropaContinent cuprins între Oceanul Atlantic și Munții Ural, cu relief variat și multe atracții turistice.Citeste mai mult