Destinații ideale pentru vacanta cu familia în Grecia

Destinații ideale pentru vacanta cu familia în Grecia

Destinații ideale pentru vacanta cu familia în Grecia

Plaje frumoase și nisipoase, sporturi de apă, stațiuni organizate, ospitalitate caldă, distracție pentru întreaga familie, istorie și cultură. Grecia este destinația ideală pentru o vacanță minunată împreună cu copii.

MARA BOUTIQUE TRAVEL vă recomandă următoarele destinații concepute special pentru confortul întregii familii.

Vacanta cu familia in Georgioupolis – Chania, Grecia

Georgioupolis este o stațiune întinsă situată la aproximativ 35 km est de Chania și 20 km vest de Rethymnon, o stațiune îndrăgită  și potrivită pentru familii. Zona din jurul Georgioupolis este Apokoronas, întregit de satele sale pitorești și peisaje înverzite.

Râul Almyros întâlnește marea la Georgioupolis, formând un mic lac care adăpostește o faună colorată. La intrarea în oraș veți fi impresionați de copacii de eucalipt, atât de-a lungul drumului cât și în piața principală, și un rând de chiparoși care creionează o imagine frumoasă.

pilot beach resort vacanta cu familia in greciaRecomandarea de cazare este hotelul Pilot Beach Resort 5*, o proprietare excepțională situată la 3 minute de mers pe jos de plaja de nisip din Georgioupolis, cu vederi spectaculoase către Marea Egee și faimoșii Munți Albi ai Cretei.

Pilot Beach Resort 5* oferă o combinație unică de tradiție, ospitalitate și lux, cu zone publice și spațioase de lux, arhitectură cretană complimentată armonios de grădini pitorești, cu 4 piscine în aer liber și o piscină interioară încălzită și facilități excelente de sănătate și agrement.

Pilot Beach Resort 5* dispune de o mare varietate de opțiuni pentru o cină în familie. Copiii se pot bucura de propriul meniu sub atenta supraveghere a echipei energice de animatori, în timp ce puteți savura delicatese tradiționale grecești și cretane la restaurantul de pe litoral.

Ammoudara –  Heraklion, Grecia – Vacanta la “nisipul urias”

Ammoudara înseamnă “nisipul uriaș” în greacă și este o plajă frumoasă, cu nisip fin auriu, situată în Golful Heraklion. Plaja a fost premiată cu steagul albastru al UE pentru organizarea desăvârșită și apele sale curate și cristaline pentru sporturile acvatice.

Plaja din Ammoudara prezintă o gamă atrăgătoare de aventuri acvatice care oferă antidoturi răcoritoare la sesiunile de bronz de pe plajă. Vacanțele all inclusive la Amoudara sunt ideale pentru familiile care doresc să se relaxeze.

atlantica akti zeus vacanta cu familia in greciaPentru această destinație vă prezentăm hotelul Atlantica Akti Zeus 4*, situat pe malul mării din Amoudara, în Creta. Hotelul oferă opțiuni elegante și confortabile de cazare, cu o piscină excelentă chiar la ușa camerei și acces nelimitat pentru întreaga familie la parcul acvatic al hotelului, un adevărat regat al apelor.

Hotelul Atlantica Akti Zeus 4* promite o experiență memorabilă datorită facilităților de ultimă generație și personalului experimentat, care vă va elibera de stresul de zi cu zi, vă va relaxa corpul de tensiune și vă va învigora frumusețea feței și a corpului.

La Atlantica Akti Zeus 4* veți găsi un paradis pentru copii, având la dispoziția lor un club dedicat, cu specialiști în îngrijirea copiilor care-i vor distra cu jocuri și activități creative pe toată durata zilei. De asemenea, seara veți fi întâmpinați de un program plin și variat de spectacole inedite și divertisment de calitate care va încânta toți membrii familiei.

Sissi – Heraklion, Grecia – o surpriza placuta

Scenicul pitoresc Sissi, aflat la 45 de kilometri est de Heraklion, în estul Cretei, este o surpriză plăcută, bine ascunsă la sfârșitul unui drum șerpuit și îngust, imediat după autostrada principală. Sissi este un sat tradițional, liniștit, amplasat pe malul mării, cu străzi colorate, taverne frumoase și impresionează plăcut cu portul său natural cu apă turcoaz de cristal.

Pontul nostru de top din Sissi este reprezentat fără egal de hotelul Kalimera Kriti Hotel & Village Resort 5*, un refugiu contemporan care combină elementele arhitecturii minoice cu accente neoclasice.  Peisajul încorporează plaje incredibil de lungi cu nisip, cu apusuri de soare impresionante, care evocă un sentiment de romantism și relaxare într-un cadru luxos.

Pentru amuzamentul celor mici, Kalimera Kriti Hotel & Village Resort 5*  oferă un pachet exclusiv complet care include un mini club cu programe zilnice de dimineață și după-amiază, o piscină separată cu apă dulce special concepută pentru copii și bebeluși, meniuri zilnice dedicate în restaurantul principal și un serviciu disponibil de bone cu experiență.

Pentru adulți, Kalimera Kriti Hotel & Village Resort 5* propune o gamă largă de activități sportive și recreative, precum schi nautic, jet ski, bărci cu pedale, canoe și parașutism ascensional, terenuri de tenis și squash, plajă de fotbal și volei pe malul mării și excursii turistice printre grădinile spectaculoase, îmbelșugate de o fauna și floră specific cretană.

Anissaras – Heraklion, Grecia – pentru un rasfat culinar

Locația de vis Anissaras este situată la 24 km est de Heraklion și face parte din întinderea unică a coastei cretane de la Kokkini Hani la Malia.

Anissaras nu este nici un sat, nici un oraș – este un loc – o zonă mare, fertilă şi înverzită, acoperită de dealuri blânde, care izvorăște chiar în afara Hersonissos, la o aruncătură de băț, fiind considerată o suburbie de clasă superioară din Hersonissos.

Annabelle Beach Resort 5* este un hotel all inclusive, un complex elegant de bungalouri proiectat în stilul unic arhitectural specific, amplasat pe terenuri amenajate și grădini frumoase, oferind o atmosferă exotică, renumită pentru propriul său segment de plajă albă de nisip, care a primit în mod repetat steagul albastru pentru apa cristalină și standardele ridicate de mediu și siguranță.

La Annabelle Beach Resort 5*, familiile vor fi captivate de programul complet de divertisment de calitate, muzica live, piese de teatru tradiționale , cursuri de fitness și gimnastică, karaoke, jocuri și activități pentru copii, cu excelenți specialiști vorbitori ai unei limbi străine.

Pentru un răsfăț culinar, restaurantul principal din complexul Annabelle Beach Resort 5*, recomandă delicatese și specialități din gastronomia grecească, mediteraneeană, cretană, chiar și italiană, cu meniuri special concepute pentru toți membrii familiei.

Contactati-ne pentru o oferta personalizata daca doriti o vacanta de vis in Grecia!

  Numele tău (obligatoriu)

  Adresa ta de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Tip vacanță (obligatoriu)

  Destinație (obligatoriu)

  Data de plecare (obligatoriu)

  Data de intoarcere (obligatoriu)

  Numar de persoane adulte (obligatoriu)

  Numar copii (obligatoriu)

  Varsta copii (obligatoriu)

  Tip cazare (obligatoriu)

  Confort (obligatoriu)

  Numar camere (obligatoriu)

  Tip masa (obligatoriu)

  Transport la destinație (obligatoriu)

  Alte preferințe

  Cod anti-spam
  captcha

  Lasă un răspuns

  Nota: Comentariile de pe site-ul web reflectă punctele de vedere ale autorilor lor, si nu neapărat punctele de vedere ale portalului de internet. Va rugam sa va abtineti de la insulte, injurături si expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără explicații.

  Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

  *
  *