General

Sea Star Journey : Insulele Galapagos

Sea Star Journey vă oferă o adevărată experiența intr-un mod personalizat a acestui unic sit declarat Patrimoniului Mondial de catre UNESCO. Vei invata despre viata salbatica , flora, geologia si istoria  insulelor. Excursiile din program includ vizitarea unor obiective turistice specifice : paduri de mangrove, ferme de crestere a broastelor testoase, centre de cercetare, sit-uri marine, s.a..

Informatii cabine :

Sea Star Journey are o capacitate de 16 pasageri, avand 7 suite spatioase – Galapagos si 1 suite Sea Star.
Suite-le twin sunt echipate cu ferestre pentru a putea admira peisajele insulelor, baie privata, aer conditionat, tv, paturi twin si suite conectate pentru familii.
Suite matrimonial : Baie privata, dușul din fiecare cabină fiind echipat cu control dublu, avand atat apa calda cat si rece. Serviciul de menaj este disponibil atunci când pasagerii sunt în afara vasului, plecati in excursii pe insula. Cabinele sunt prevăzute cu televizor cu ecran plat și DVD player. Nu există nici un serviciu TV, dar puteți găsim multe filme disponibile în zona de lounge.
Sea Star Suite: este localizat pe puntea principala, sus,cabina aratand ca un apartament, avand un pat king-size si baie privata.
Zonele sociale :
Mesele sunt servite intr-o atmosfera placuta de catre un chef care va pregati preparate locale si internationale. La bar o sa gasiti bauturi soft, sucuri, bere, vin, cocktail-uri, etc. Bauturile nu sunt incluse in pachet, cu exceptia cafelei, ceaiului si apei care sunt gratuite si disponibile in sala de mese.
Puntea este impartita intr-o zonă acoperita cu șezlonguri și o terasă bine mobilata oferind confort și intimitate.

Tarifele in US $/ persoana:

Perioada
Sea Star Suite
Galapago & Matrimonial Suites
5 zile

5319 $

4 419 $

6 zile

6619 $

5 519 $

10 zile

11 669 $

9 569 $

11 zile

12 719 $

10 619 $

15 zile

17 319 $

14 419 $

Preturile difera in functie de perioada de calatorie.
Contactati-ne pentru vacante personalizate !

Pachetul include :

  • Toate transferurile in Galapagos
  • Cazare in cabina twin, matrimonial
  • Toate mesele incluse (apa, cafea, ceai)
  • Toate excursiile mentionate in itinerariu;
  • Ghid vorbitor de limba engleza

Pachetul nu include :

  • Bilet de avion dus-intors catre/din Galapagos
  • Biletul de intrare in Parcul National Galapagos (100 $/ persoana)
  • Bauturile alcoolice
  • Cheltuieli personale si bacsis .

Ecuador

EcuadorSea Star Journey : Insulele Galapagos Sea Star Journey vă oferă o adevărată experiența intr-un mod personalizat a acestui unic sit declarat Patrimoniului Mondial de catre UNESCO. Vei invata despre viata salbatica , flora, geologia si istoria  insulelor. Excursiile din program includ vizitarea unor obiective turistice specifice : paduri de mangrove, ferme de crestere a broastelor testoase, Citeste mai mult