General

On Behalf Of Royal Caribbean Romania

OASIS OF THE SEAS® A REVOLUTIONAT INDUSTRIA VASELOR DE CROAZIERA IN 2009 – CEL MAI AMPLU PROCES DE MODERNIZARE

Vasul care a revolutionat industria croazierelor, Oasis of the Seas®, isi marcheaza cea de-a zecea aniversare printr-o investitie de 165 milioane USD intr-o modernizare fara precedent, cu noi atractii in zona de piscine, cu indragitul parc acvatic Splashaway BaySM, barul The Lime & Coconut, The Perfect StormSM – celebrul trio de tobogane cu apa si bineinteles cel mai inalt tobogan de pe un vas de croaziera – Ultimate AbyssSM. Noile atractii nu se opresc aici: primul barbeque – Portside BBQ va fi lansat pe Oasis of the Seas® si tot in premiera se adauga o noua locatie de karaoke – Spotlight Karaoke. In ceea ce priveste itinerariile, vasul proaspat modernizat isi va primi oaspetii incepand cu 24 noiembrie 2019 pe itinerarii in Caraibe cu plecare din Miami, iar din mai 2020 vasul va opera itinerarii de 7 nopti in Bahamas si CocoCay, cu plecare din New York!

Image

Bionic Bar

Bionic Bar este locul unde mixologia se intalneste cu tehnologia.
Cu o precizie de laser, bratele robotice lucreaza in sincronizare perfecta pentru a crea cocktail-uri mult apreciate.

Playmakers

Petreceti momente extraordinare la Playmakers vizionand meciul echipei favorite pe unul dintre numeroasele ecrane, incercati-va dexteritatea la jocurile din arcada sau degustati deliciile zilei.

Spotlight Karaoke

O noua locatie de distractie, in premiera la Royal Caribbean, Spotlight Karaoke este locul in care puteti canta una dintre miile de melodii, indiferent daca sunteti expert in muzica sau doar amator.

ITINERARII DE 7 NOPTI IN CARAIBE SAU BAHAMAS

Image

Caraibele de Vest

Miami – Labadee – Falmouth – Cozumel – Miami cu plecare in 15 decembrie 2019 din Miami

TARIFE DE PERSOANA DE LA 618 EUR in cabina dubla interioara

Image

Bahamas si CocoCay

Cape Liberty – Port Canaveral – Perfect Day at CocoCay – Nassau – Cape Liberty cu plecare in 20 septembrie 2020 din New York

TARIFE DE PERSOANA DE LA 977 EUR in cabina dubla interioara

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!