General

Croaziera in Insulele Galapagos : Seaman Journey

Vasul de croaziera are in total 8 cabine cu o capacitate de pana la 16 oaspeti. La bordul croazierei, oaspetii se pot bucura de zone bine amenajate, confort si intimitate. Vasul are mai multe zone de odihna pentru cei care sunt in cautarea unui loc linistit pentru  a se relaxa in timpul calatoriei spre Insulele Galapagos. Un bar si o zona de lounge , ideal pentru cei care vor sa se relaxeze. Aici, un barman va va oferii cocktail-uri exotice, in timp ce va bucurati de privelistile minunate.

Informatii despre cabine  :

Cabina standard cu vedere la mare :
Galapagos Seaman Journey are 6 cabine duble situate pe puntea principală. Aceste cabine oferă un mare confort, au paturi twin, baie, uscător de păr, aer condiționat , ferestre care oferă oaspetilor  o vedere panoramică plăcută a peisajelor din Galapagos.
Suite pe punte superioara :
Două apartamente cu pat matrimonial sunt situate pe punte. Aceste cabine sunt ideale pentru cupluri, au paturi queen-size. De asemenea, au baie privată, uscător de păr și aer condiţionat. Aceste cabine, permit oaspetilor să se bucure de briza marii.
Cabinele duble pot fi convertite în cabine triple, prin adăugarea unei canapele extensibile . Această opțiune este recomandat pentru familii cu copii mici de până la 12 ani.
Sala de mese se afla pe puntea principala, special conceputa pentru a oferi o ambianță placuta pasagerilor. Bucatarul vasului va va fascina cu felurile lui de mâncare preparate cu ingrediente locale și proaspete.

Tarife in US $/ persoana :

Zile
Charter
Suite pe punte superioara
Cabina standard cu vedere la mare
4 zile

40399 $

3099 $

2529 $

5 zile

56999 $

4129 $

3599 $

8 zile

90699 $

7099 $

5699 $

11 zile

124999 $

9750 $

7799 $

12 zile

137299 $

10699 $

8599 $

15 zile

174699 $

13650 $

10899 $

Preturile difera in functie de perioada de calatorie.
Contactati-ne pentru vacante personalizate !

Pachetul include :

  • Toate transferurile în Galapagos;
  • Cazare in cabina aleasa cu facilitati private;
  • Toate mesele, apa, cafea și ceai;
  • Toate excursiile așa cum se menționează în itinerariu
  • ghid vorbitor de limba engleza

Pachetul nu include :

  • Bilet de avion dus-intors catre/din Galapagos
  • taxa de intrare la National Park Galapagos (în prezent, 100 USD / persoana);
  • Transit Control Card în prezent 20 USD/ persoana);
  •  băuturi alcoolice;
  • Cheltuieli personale;

La cerere va putem oferi croaziere si cu iahtul The Galapagos Sea Star Journey.

Acest iaht este o categorie de tip boutique care are capacitatea de 16 pasageri , avand 7 cabine standard si un suite master, iahtul are, de asemenea, 2 jacuzii si 8 caiacuri duble si 2 barci zodiac.

 

Ecuador

EcuadorCroaziera in Insulele Galapagos : Seaman Journey Vasul de croaziera are in total 8 cabine cu o capacitate de pana la 16 oaspeti. La bordul croazierei, oaspetii se pot bucura de zone bine amenajate, confort si intimitate. Vasul are mai multe zone de odihna pentru cei care sunt in cautarea unui loc linistit pentru  a Citeste mai mult