General

Cattleya Journey: Croaziera pe Amazon

Cattleya Journey este un vas expeditionar de prima clasa care ofera confort, stil si stabilitate. A fost proiectat pentru a crea un
mediu de plăcere, design-ul fiind elegant atat in interior, cât si la exterior. Acesta ofera  vederi panoramice ale imprejurimilor , permitand pasagerilor sa vizioneze adancurile Amazonului.

Printre activitatile mentionate in itinerariu se numara :

Pescuitul : Numarul mare de lacuri, golfuri, mlastini, fauna salbatica bogata fac din rezervatie o destinatie atractiva pentru pasionatii de pescuit sportiv.
Observarea pasarilor : dimineata, pasarile ies din cuiburile lor pentru a se hrani cu mancarea pe care o ofera raul . Specii de pasari : macaws, contigas, papagali, vulturi, etc.
Drumetiile: vei merge impreuna cu un ghid local sa explorezi padurile si sa cunosti locuitorii din zona.

Informatii despre cabine:

Vasul are o capacitate maxima de 10 pasageri.
Cabina matrimoniala : paturi king-size, aer conditionat, oglinda, perne, paturi, halate baie, baie, dus, mini-bar,seif.
Cabina twin : paturi king-size, aer conditionat, oglinda, perne, paturi, halate baie, baie, dus, mini-bar,seif.
Excursie la Rezervatia Nationala Pacaya Samiria. Acest parc ofera calatorilor o varietate diversa de animale si peisaje, cel mai mare numar de specii de reptile din lume si multe altele.

Tarife in US $/ persoana in cabina dubla :

Tipul de cabina
4 nopti
3 nopti
Puntea principala

4,300 $

3 400 $

Puntea superioara

4100 $

3 250 $

Tarifele se pot modifica in functie de perioada rezervarii !
Contactati-ne pentru vacante personalizate !

Pachetul include  :

Excursiile din itinerariu , toate mesele, bauturile non-alcoolice, transferurile si bilet pentru zborul catre Rezervatia Nationala Pacarya Samiria .
Pachetul nu include :
Biletele pentru zborul catre/ de la Iquitos, asigurari medicale, bauturi alcoolice, excursii optionale, cheltuieli personale, bacsis;

Ecuador

EcuadorCattleya Journey: Croaziera pe Amazon Cattleya Journey este un vas expeditionar de prima clasa care ofera confort, stil si stabilitate. A fost proiectat pentru a crea un mediu de plăcere, design-ul fiind elegant atat in interior, cât si la exterior. Acesta ofera  vederi panoramice ale imprejurimilor , permitand pasagerilor sa vizioneze adancurile Amazonului. Printre activitatile mentionate in itinerariu se Citeste mai mult