4 destinații ideale pentru familii în Turcia

destinatii cu familii in turcia

4 destinații ideale pentru familii în Turcia

Turcia, o țară cu litoral de-a lungul țărmurilor mărilor Egee și Mediteranană, cu plajele ecologice cu hamacuri și băuturi de iaurt sub umbrelă, este cu siguranță una din destinațiile preferate de familii.

MARA BOUTIQUE TRAVEL vă propune următoarele locații deosebite de vacanță pentru familiile cu copii.

Alanya, Turcia

Alanya este spectaculoasă prin locația sa situată pe malul mării în apropiere de Turnul Roșu, susținută de munții Taurus. Chiar și întinderile dezvoltate care se îmbină cu plajele lungi pe fiecare parte a orașului nu-i reduc din farmecul unic.

În epoca romană, această destinație de vis a fost căminul piraților și o așezare majoră sub controlul segiucizilor suniți. În Alanya, puteți explora o mulțime de site-uri istorice și vă puteți bucura de excursii cu barca în jurul stâncilor semețe ale munților.

Ca să vă bucurați din plin de această destinație vă recomandăm hotelul Saphir Hotel & Villa 4*, ”o tradiție de familie”,  numit după una dintre cele mai prețioase pietre ale lumii: “safirul”. Echipa hotelului promite familiilor o vacanță liniștită prin calitatea serviciilor oferite.

Hotelul Saphir Hotel & Villa 4* propune pentru întreaga familie mai multe activități sportive și recreative care îi vor întreține pe toată perioada sejurului. Familiștii vor putea alege dintre mai multe sporturi, printre care tenis de masă sau tenis de câmp, baschet, volei, fotbal, darts, polo pe apă, aerobic în apă sau alte activități de piscină, diverse turnee și competiții, centru de fitness.

Special pentru cei mici, Saphir Hotel & Villa 4* a pregătit locuri de joacă dedicate împrejmuite de grădini înverzite și un mini-club, atent supravegheat de echipa specială de divertisment a hotelului. De asemenea, distracția copiilor va continua și seara la teatru în aer liber și la mini-discoteca pentru copii.

Antalya, Turcia

Pentru familiile care doresc să se bucure de o plajă tradițională mediteraneeană și de o vacanță la piscină, având în același timp acces ușor la viața de noapte și oportunitățile de cumpărături ale unui oraș plin de viață, de peste un milion de suflete, Antalya este locația ideală.

Cunoscută sub numele de ”Coasta de Turcoaz” pentru apele sale albastre, Antalya găzduiește, spre încântarea turiștilor, festivaluri renumite de film și pian, precum și un loc minunat pentru muzică clasică, operă și balet.

Hotelul Crystal Paraiso Verde Resort & SPA 4*, situat pe Belek-Boğazkent, este alegerea perfectă pentru familiile cu copii, cu plajele sale naturale de nisip. Locul de baștină al uimitoarelor țestoase cu capul pătrat Caretta, și inima unui paradis al păsărilor face din complex un loc de vacanță natural și pașnic.

Pentru cei mai tineri oaspeți ai hotelului Crystal Paraiso Verde Resort & SPA 4*, au fost create activități care continuă pe tot parcursul zilei, oferind la dispoziția lor un Mini Club Crispy, jocuri, propria piscină privată, un mini bar cu alimente și băuturi pentru copiii și adolescenții cu vârste cuprinse între 4-12 ani.

Iar pentru adulți, Crystal Paraiso Verde Resort & SPA 4* a pregătit un centru spa complet echipat pentru sănătate și frumusețe, care le oferă ocazia să petreacă o vacanță unică cu tratamente pentru piele și corp și jacuzzi privat. În plus față de centrul spa, există, de asemenea, baie turcească, saună, baie de aburi și servicii profesionale de coafor și hairstyling.

Side, Turcia

Side, situată excelent pe o peninsulă joasă și stâncoasă, se remarcă printr-o centură de plaje fine cu nisip alb și este una dintre cele mai atractive stațiuni turistice de pe coasta mediteraneeană a Turciei.

În cartierul vechi fortificat al orașului turistic Side se găsesc temple greco-romane antice și căsuțe pescărești, iar în afara ruinelor îngropate de dune veți fi încântați de un teatru roman uimitor, încă folosit pentru concerte chiar și în zilele noastre.

Pentru această locație de vis, vă propunem hotelul The Xanthe Resort & Spa 5*, un complex unde marea, nisipul și soarele fac o echipă excelentă alături de serviciile exclusiviste special concepute pentru a petrece o vacanță minunată cu copiii.

Ca parte a filozofiei care sugerează că “o vacanță liniștită este posibilă prin fericirea copiilor noștri”, hotelul The Xanthe Resort & Spa 5* pune la dispoziția voastră o echipă de animatori profesioniști care îi vor aștepta pe cei mici la Mini Clubul Molly Land, cu spectacole de magie sau cinematograf în aer liber și un program complet de divertisment, educațional și creativ pentru copiii de 4 până la 12 ani și adolescenți.

Iar seara, The Xanthe Resort & Spa 5* vă vor satisface așteptările alături de un cocktail răcoritor cu nopți de dans cu muzică live, spectacole de circ, nopți tematice diverse și spectaculoase și o atmosferă romantică și relaxantă creată de către orchestra hotelului.

Bodrum, Turcia

Împânzit cu plantații de măslini și domuri de culoare albă din epoca otomană, vârful stâncos al Peninsulei Bodrum este de mult timp un favorit în cadrul elitei turcească. Orașul principal al peninsulei, orașul alb Bodrum, este presărat în jurul splendidului castel din St. Peter.

Pentru această zonă atractivă, vă prezentăm două opțiuni de cazare, prima opțiune făcând parte din același lanț de hoteluri cu cea din Antalya, hotelul Crystal Green Bay Resort & Spa 5*,

un paradis unde verdele și albastrul vin împreună cu plaja de nisip, piscinele de diferite dimensiuni, două tobogane și un dig particular. Hotelul Crystal Green Bay Resort & Spa 5* este un loc în care veți simți ospitalitatea din Marea Egee,  în care pini se amestecă armonios cu marea.

Al doilea pont pentru o vacanță în familie este un hotel all inclusive de prestigiu, Xanadu Island 5*, cunoscut pentru frumoșii măslini, dealurile stâncoase și pădurile de pin imense. Acesta este situat pe o peninsulă privată, în mijlocul unor grădini frumoase și curți înflorite și înconjurat de apa albastră adâncă a Mării Egee.

Vilele unice sunt cu vedere la mare, frumos construite pe stânci, bucurându-se de peisaje spectaculoase spre insulele din jur și oferind o locație perfectă pentru o vacanță liniștită de lux.

Xanadu Island 5* își așteaptă oaspeții cei mici, cu un program plin de culoare, aer curat și jucării grozave. Piscina pentru copii oferă un tobogan pirat, în timp ce restaurantul principal “Silk Road” oferă scaune și mese mici și un bufet pentru copii. O vacanță de vis pentru întreaga familie înconjurată de o natură îmbelșugată și culorile intense ale Mării Egee.

Lasă un răspuns

Nota: Comentariile de pe site-ul web reflectă punctele de vedere ale autorilor lor, si nu neapărat punctele de vedere ale portalului de internet. Va rugam sa va abtineti de la insulte, injurături si expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără explicații.

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

*
*