10 motive pentru a vizita America Centrala

10 motive sa alegi america de sud

10 motive pentru a vizita America Centrala

1.  7 tari spectaculoase si diverse, fiecare definite printr-un set unic de aventuri, obiective turistice si posibilitati de cazare de calitate.
2. Distante geografice mici, avand posibilitatea de a calatori usor intr-una sau mai multe tari, fara a consuma mult din timpul de vacanta pe drum.
3. Variante de cazare si experiente la un raport calitate/pret care rivalizeaza cu succes vacante similar in America de Sud, Africa, America de Nord si Europa.

4. Diversitate culturala intense si oferta diversificata in fiecare tara si regiune, facand posibile vacante in destinatii multiple cu durate de 2-3 saptamani, incluzand chiar si 7 tari intr-o singura excursie.

5. Servicii de trecere a frontierei sigure si securizate, avand posibilitatea de a descoperi o tara si in aceeasi vacanta “sa arunci o privire” si intr-o tara vecina.
6. Aventuri acvatice de talie  mondiala atat in Pacific, cat si in partea caraibiana a regiunii: scufundari, pescuit, surf, snorkeling! Nu exista loc in America Centrala la o distanta mai mare de 125 mile de ocean!
7. O regiune cu pace in zona, fara razboaie civile si influente politice externe negative.

8. 16 obiective turistice parte din patrimonial mondial UNESCO, cu locuri representative in fiecare tara, incluzand insule, ruine antice, orase coloniale spaniole si parcuri nationale.

9. Experti de calatorie locali, la dispozitie in fiecare tara, gata sa prezinte regiunea pe baza propriilor experiente intime, oferind turistilor servicii 24 de ore pe durata vacantei acestora.

10. Mara Boutique Travel va ofera posibilitatea de a rezerva si plati impreuna, in acelasi loc, vacante de descoperire a intregii Americi Centrale, precum si sfaturile expertilor, servicii personalizate si experiente de vacanta de calitate pentru orice buget, in baza colaborarii cu partenerii sai profesionisti.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

Lasă un răspuns

Nota: Comentariile de pe site-ul web reflectă punctele de vedere ale autorilor lor, si nu neapărat punctele de vedere ale portalului de internet. Va rugam sa va abtineti de la insulte, injurături si expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără explicații.

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

*
*