General

Vacanta in Brazilia impreuna cu copiii, pe urmele filmului Disney “Rio”!

O aventura mare pentru tinerii calatori  !
In aceasta excursie veti putea descoperi impreuna cu copiii dumneavoastra  toate locurile interesante vazute in filmele Rio si Rio 2!
Autorii filmelor si-au dat silinta sa surprinda in cele mai mici detalii viata de zi cu zi a locuitorilor din Rio. Astfel, veti recunoaste peste tot repere si obiceiuri locale.
La inceput veti cunoaste orasul electrizant si plin de culoare, Rio de Janeiro! Veti merge la statuia lui Isus si la muntele Sugar Loaf, de unde va veti bucura de privelisti spectaculoase! Puteti vizita Atlantic Forest, din patrimoniul UNESCO, care abunda in fauna exotica. In timpul turului centrului istoric, veti putea afla impreuna cu copiii Dvs. multe lucruri interesante despre viata regilor si reginelor care au trait in acest oras istoric. Daca iubiti adrenalina, puteti admira orasul din elicopter!
Urmatoarea oprire – Iguazu Falls – cea mai spectaculoasa cascada din lume! Natura isi arata intreaga putere si forta, astfel incat te vei simti mic si in acelasi timp protejat de Mama Natura.
Dupa aceea veti pleca intr-o aventura incitanta pe fluviul Amazon. Va amintiti sigur a doua ilustratie despre saga familiei de papagali albastri. Acesta a fost locul in care s-au reunit cu rudele lor. Pe Amazon va veti simti ca un indian adevarat si va veti putea uita dupa crocodili si piranhas. Va veti familiariza cu un tip complet diferit de padure – padurea ecuatoriala amazoniana, care va va gazdui in lumea ei plina de mister.
La sfarsit va veti odihni impreuna cu familia pe coasta atlantica. Valurile calme si ritmul pasnic al oraselelor de coasta va vor introduce intr-o atmosfera relaxanta in care sa rememorati impreuna cu familia aventurile traite si, de ce nu, sa revedeti filmul Rio si sa comparati experientele! 🙂

12 zile/ 11 nopti
Rio de Janeiro (4 nopti) + Falls Foz de Iguazu (2 nopti) + Amazon (2 nopti) + on the coast of Activities (3 nopti)
Brazilia, un vis al tuturor cautatorilor de aventura mici sau mari
Pachet 12 zile/11 nopti: Rio de Janeiro (4n) + Foz do Iguaçu (2n) + Manaus (2n) + Buzios (3n)
1 ADULT + 1 COPIL
2 ADULTI + 1 COPIL
copil- 5 ani
copil – 7 ani
copil- 10 ani .
copil-12 ani.
copil 5 ani
copil -7 ani.
copil-10 ani
copil -12 ani
4*

$ 4.312

$ 4.962

$ 5.000

$ 5.000

$ 2.570

$ 2.895

$ 2.914

$ 2.995

5*

$ 5.357

$ 6.132

$ 6.170

$ 6.170

$ 3.124

$ 3.512

$ 3.537

$ 3.649

4*
Windsor Plaza (4n) + Viale Tower (2n) + Amazon Ecopark Jungle Lodge (2n) + Rio Buzios Beach (3n) + cazare, mic dejun
5*
Windsor Atlantic a (4n) + Viale Cataratas (2n) + Amazon Jungle Palace (2n) + Rio Buzios Boutique (3n) + cazare, mic dejun
Pret de adult, include mic dejun, excursii, transfer.
Copiii gratis, doar adultii platesc !
2 ADULTI & 2 COPII
copil -5 ani
copil -7 ani
copil 10 ani
copil 12 ani

$ 3.414

$ 3.926

$ 3.964

$ 3.964

$ 4.477

$ 5,052

$ 5.090

$ 5.071

ZIUA 1 : Rio de Janeiro

Sosire in aeroportul Rio de Janeiro, unde va asteapta un ghid local. Imediat vei intra in atmosfera orasului , a plajelor, a carnavalului . Transferul la hotel. In timpul transferului poti vedea faimosul stadion Maracana, unde au jucat multi fotbalisti celebri. De departe se pot vedea portiuni din Padurea Atlanticului cu numeroasele dealuri ce inconjoara orasul. In padure poti vedea numeroase specii de pasari. Restul zilei il vei petrece cum doresti, plimbare la plaja.

ZIUA 2 : Rio de Janeiro

Mic dejun la hotel. O excursie de jumatate de zi la Sugar Loaf. Prima oprire va fi pe muntele Urca, unde poti manca la un restaurant sau bar. Aici, printre alte lucruri, ai oportunitatea de a intalni maimute dragute, pe care le poti fotografia. Pe muntele Sugar Loaf exista o zona de unde poti vedea orasul Rio, plajele, imprejurimile si Statuia lui Hristos. Apoi vei merge in regiunea centrala a orasului Rio, unde vei vizita vechi manastiri, cladiri , iar tinerii calatori vor fi interesati de povestile despre indieni  si pirati.

ZIUA 3 : Rio de Janeiro

Dupa micul dejun vei face turul orasului. Adevarata calatorie va incepe la gara, unde vei pleca catre dealul  Corcovado. In timpul calatoriei vei trece prin jungla, iar ambele parti ale caii ferate ofera imagini uimitoare ale padurii Tijuca, care este locuita de maimute si alte animale exotice si pasari. In varful dealului, la 700 metri deasupra nivelului marii, este statuia Lui Hristos Mantuitorul (38 metri), care a fost construita 1931. De pe deal poti vedea panorama metropolei : Podul Niteroi, Guanabara Bay, Gradina Botanica, cel mai mare stadion al lumii Maracana, Sugar Loaf si altele.

ZIUA 4 : Rio de Janeiro

In aceasta zi te poti relaxa cum vrei, sau poti pleca intr-o excursie optionala.

ZIUA 5: Rio de Janeiro Iguassu

Mic dejun la hotel. Transfer la aeroport, zbor catre Iguazu. Preluare si transfer catre hotelul tau. Daca doresti poti merge intr-o excursie optionala la cascadele argentiniene.

ZIUA 6: Iguassu

Dupa micul dejun vei avea un program de neuitat in  zona cascadelor din Fall Foz de Iguassu, localizate la frontierele Braziliei, Argentinei si Paraguay-ului -aici sunt  275 dintre cele mai mari cascade , care cad de la inaltimi mari. Apoi vei merge intr- o excursie in Makuko safari, prin jungla.. Vei merge cu un jeep aproximativ 3 km, timp in care ghidul te va informa despre ecologia zonei. Apoi, vei merge pe jos spre Raul Iguazu, sa vezi cascadele.

ZIUA 7 : Iguassu – Manaus

Mic dejun la hotel.  Transfer la aeroport. Sosire la aeroportul din Manaus- principalul oras al fluviului Amazon. Transfer si cazare la hotelul Iodzhii, pe malul fluviului. Cina si apoi o excursie de seara la habitatlul aligatorilor.

ZIUA 8: Manaus

Micul dejun la hotel si apoi vei face un tur cu barca pe apele Amazonului. Apoi vei face o oprire sa prinzi pesti piranha, dupa care o vizita in satul de indieni unde poti invata despre stilul de viata si cultura acestora. O plimbare prin imprejurimile satului, unde ghidul te va invata tehnici de supravietuire in jungla.

ZIUA 9 :  Manaus – Rio de Janeiro – Buzios.

Micul dejun si transfer la aeroport. Zbor Manaus- Rio de Janeiro. Sosire la aeroportul Rio de Janeiro, unde te asteapta un ghid. Transfer catre Buzios, treci prin faimoasa Padure a Atlanticului. Te poti relaxa o ora si sa explorezi scenariul.

ZILELE 10,11 – Buzios

Buzios este un mic sat pescaresc si tuat la 105 mile de Rio de Janeiro, cu mai mult de 20 de plaje minunate, vegetatie exotica. Marea este calma in contrast cu  Rio, aici te poti relaxa impreuna cu familia. Timp liber.

ZIUA 12: Buzios- Rio de Janeiro

Mic dejun la hotel. Transfer la aeroportul din Rio de Janeiro pentru zboruri internationale.

Pachetul include :

  • cazare la hoteluri conform programului
  • transferuri si excursii conform programului +ghid vorbitor de lb engleza
  • transfer la hotel Rio de Janeiro + ghid
  • transfer la hotel Iguazu + ghid vorbitor lb engleza
  • transport Rio de Janeiro – Manaus-Rio de Janeiro cu sofer

Pachetul nu include :

  • excursii optionale
  • zboruri locale Rio de Janeiro – Iguassu – Manaus – Rio de Janeiro
  • mancarea si bauturile din timpul transferului.

    Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

Brazilia

BraziliaVacanta in Brazilia impreuna cu copiii, pe urmele filmului Disney “Rio”! O aventura mare pentru tinerii calatori  ! In aceasta excursie veti putea descoperi impreuna cu copiii dumneavoastra  toate locurile interesante vazute in filmele Rio si Rio 2! Autorii filmelor si-au dat silinta sa surprinda in cele mai mici detalii viata de zi cu zi Citeste mai mult