General

Un tur fascinant al Braziliei !

13 zile/ 12 nopti
Programul este valabil pe tot parcursul anului 2017 .
Rio de Janeiro (2 nopti) + Bonito/ Pantanal (4 nopti) + Manaus (2 nopti) + St. Louis (2 nopti) + Barreirinhas (2 nopti )

      13 zile – 12 nopti

   camera single

   camera dubla

Rio (2 nopti) +Bonito/Pantanal (4nopti)+Manaus (2nopti)+St.Louis(2nopti)+Barreinhas(2 nopti)

  4696 $

 4185 $

Pantanal – zona cea mai umeda si unul dintre cele mai diversificate ecosisteme din intreaga lume. Aici vei gasi o multime de plante si animale si vei descoperi Amazonul.

ZIUA 1: Rio de Janeiro

Bine ai venit la Rio de Janeiro ! Sosire la Aeroportul Rio de Janeiro. Intalnirea la aeroport cu un ghid vorbitor de limba engleza. Transferul la hotel. Cazare si odihna la hotel.

ZIUA 2: Rio de Janeiro

Micul dejun la hotel. Excursie la Sugar Loaf si in centrul istoric al orasului Rio, impreuna cu un ghid (6 ore). Te vei intalni cu ghidul si vei merge la Praia Vermelha (Plaja Rosie), unde vei urca pe muntele Urca. Prima oprire va fi pe muntele Urca, de unde  vei avea o imagine larga a intregii zone. Muntii iti vor oferii o priveliste minunata alaturi de orasul Rio. Pe muntele Sugar Loaf exista o mica suprafata de unde poti vedea tot ceea ce are de oferit Rio, Copacabana, Ipanema, Leme, Golful Guanabara, faimosul pod Niteroi si statuia lui Hristos, de pe muntele Corcovado. Dupa aceea vei merge in centrul istoric al orasului Rio, unde vei admira bisericile antice, manastirile si casele construite in stil colonial. Vei vedea principalele atractii ale orasului : Stadionul Maracana, sambodromo, care gazduieste Carnavalul anual, Catedrala San Sebastian si Teatrul Municipal. Dupa asta vei merge la muntele Corcovado. De aici vei pleca intr-o mica calatorie cu trenul prin padurile tropicale, vei cobori intr-o statie ce se afla la o distanta de cateva minute de statuia lui Hristos. Inaltimea statuii- 30 metri, piedestalul avand si el 7 metri. Bucura-te de peisajele minunate ale orasului Rio de Janeiro. Dupa aceea, reintoarcerea la hotel impreuna cu ghidul.

ZIUA 3 : Rio de Janeiro – Pantanal

Micul dejun in hotel. Transfer la aeroport pentru zborul catre Campo Grande. Sosire si transfer catre hotelul Pantanal. Pantanal este localizat in partea central sudica a Americii de Sud. Este o rezervatie naturala unica in Brazilia. Diversitatea plantelor si a animalelor este extrem de mare. Aici lacurile si raurile au apa cristalina, si gazduiesc specii rare de pasari si animale. Vei sta intr-un hotel confortabil. Pantanal este un loc grozav pentru iubitorii de natura, fotografi, pentru cei care s-au saturat de stilul de viata urban si modern. Te vei putea relaxa, privind pasarile si fluturii, in timp ce vei asculta oda naturii.

ZIUA 4 : Pantanal

Dupa pranz, te vei plimba calare prin vai, pentru a descoperii natura uimitoare din Pantanal. In timpul plimbarii  vei vedea pasari, crocodilii care traiesc in rauri si alte animale. La ferma vei savura o masa delicioasa. Dupa pranz vei avea o oportunitate unica sa fotografiezi natura salbatica. Seara vei fi transferat la hotel.
In functie de conditiile meteo vei putea alege activitatile pentru ziua urmatoare , spre exemplu : pescuitul, turistii pot incerca sa prinda pesti piranha. Sau daca esti destul de curajos poti inota in rau, alaturi de crocodili. Pranzul si cina la hotel. Seara poti face canoe.

ZIUA 5 : Pantanal – Bonito

Micul dejun. In aceasta zi vei merge in centrul naturii salbatice . Otpravlenie , la 07:00 dimineata vei merge la muntele Serra de Bodokuena. Dupa ce mergi 5,5 km prin jungla, vei ajunge la cele 12 cascade (cele mai inalte cascade din sudul Mato Grosso- Boka yes Onka- 156 m). Vei avea oportunitatea de a inota in cascade , iar in peretele apelor vei putea vedea pesterile ascunse cu stalactite.  Dupa pranz, te vei putea relaxa intr-un hamac. Dupa aceea iti vei continua turul in Bonito Bonito, apoi te vei caza la hotel.

ZIUA 6 : Bonito

Bonito este popular pentru eco-turism in Brazilia. Doar in putine locuri in lume, natura este pastrata asa curata. Bonito este un loc unic, unde padurile vechi de secole coexista cu pesterile cu stalactite si stalagmite, cascadele minunate si pestii exotici. Dimineata, dupa micul dejun, vei vizita Blue Grotto Lake Cave, de care iti vei aminti mult timp datorita structurii geologice a apelor cristaline. Pestera a atras atentia atat turistilor, cat si cercetatorilor din intreaga lume. Razele soarelui care se revarsa peste apa, creaza o imagine minunata. Dupa pranz, vei merge sa faci snorkeling  pe raul Rio da Prata. Te vei scufunda in apa si vei vedea uimitoarea flora si fauna. Dupa aceea vei vizita Olho d `Á gua, unde vei face rafting pe rau. Apoi, cazarea la hotel Bonito.

ZIUA 7: Bonito- Manaus

Dupa micul dejun -transfer catre aeroport pentru zborul spre Manaus. Vei ajunge in Manaus si vei fi transferat la hotel. Cina si un tur de seara cu canoe pentru a vedea aligatorii. ( Toate excursiile la Amazon se fac in grupuri, alaturi de un ghid vorbitor de limba engleza ).

ZIUA 8 : Manaus

Micul dejun la hotel. Excursie cu barca spre apele raului Amazon. O vizita intr-un sat indian, unde vei fi informat despre traditiile si cultura oamenilor indigeni ai Amazonului. O plimbare prin sat si prin jungla din imprejurimi pentru a te familiariza cu flora si fauna din aceasta regiune. In timpul turului, ghidul te va invata lectii de supravietuire in jungla, sa deosebesti plantele comestibile de cele otravitoare si te va invata sa tragi cu sageti otravitoare.

ZIUA 9 : St. Louis

Transferul la aeroport catre zborul spre St, Louis. Transferul catre hotel, dupa sosire, apoi cazarea. Timp liber.
St. Louis este un frumos oras antic  pe tarmul oceanului . Nu departe de St. Louis este regiunea cu cel mai curat aer de pe planeta – LENCOIS MARANENSES. Orasul este inconjurat de munti, deci climatul este favorabil , caracterizat printr- o puritate mare a aerului si a saturatiei oxigenului. Centrul istoric arata ca un muzeu in aer liber cu numeroase elemente arhitecturale. St. Louis este cunoscut ca fiind capitala stilului raggae in Brazilia. Printre atractiile modernului St. Louis sunt un muzeu, o biserica construita in secolul XVII-  inca utilizata, pietele, bucataria traditionala bazata pe orez, dar si numeroase plaje. Cazare in St. Louis.

ZIUA 10 :  St. Louis – Barreirinhas

Dimineata la ora 07:00 vei fi preluat pentru o calatorie spre Bareirinhas. Bareirinhas este un oras foarte linistit si frumos, localizat langa raul Pregisas. Parcul Natural Lencois Maranenses localizat imediat langa oras, este un miracol al naturii cu minunate dune de nisip. Din Martie pana in Septembrie natura genereaza lacuri albastre in jurul dunelor. La ora 14:00 un jeep te va duce la Lencois, unde te vei plimba si vei inota in Lacul Albastru. Seara te vei reintoarce in  Barreirinhas, unde vei putea inota in piscina hotelului, plimba pe strazile orasului, sau sa stai la un restaurant langa rau.

ZIUA 11 : Barreirinhas – Atins

Micul dejun la hotel. La ora 08:30 vei merge intr-o plimbare cu barca pe raul  Preguika. Prima oprire va fi in Vasourase, care e numit ” Micul Lencois. Vei putea face poze cu maimutele, vizitand satul de pescari, te poti urca 160 de pasi la casa Preguika, care ofera  o priveliste frumoasa asupra dunelor, a raului, oceanului si asupra vegetatiei. Apoi, vei merge in satul Atins. Sosire si cazare in casa de oaspeti. Timp liber.

ZIUA 12: St. Louis

Dimineata vei face o excursie la lagunele Atins. Pe drumul inapoi te vei putea opri la restaurantul Luiza, unde vrei putea gusta creveti deliciosi. Dupa pranz, te vei intoarce la casa de oaspeti  de unde vei pleca intr-o excursie cu barca in Barreirinhas. Sosire la hotel St. Louis – 16:15.

ZIUA 13: St. Louis

Transfer la aeroport pentru zborul spre casa.

Pachetul include :

  • cazare in hoteluri
  • excursiile din program
  • transferurile din program

Pachetul nu include :

  • Mesele din afara programului
  • Excursii optionale
  • zboruri locale/ internationale

Brazilia

BraziliaUn tur fascinant al Braziliei ! 13 zile/ 12 nopti Programul este valabil pe tot parcursul anului 2017 . Rio de Janeiro (2 nopti) + Bonito/ Pantanal (4 nopti) + Manaus (2 nopti) + St. Louis (2 nopti) + Barreirinhas (2 nopti )       13 zile - 12 nopti    camera single   Citeste mai mult