General

Sejur in Zanzibar – 5 zile

ITINERARIU:

Ziua 1: Ziua 1: preluare de la aeroport si transfer catre satul Nungwi (drumul dureaza 1 ora so 17 minute. Cina si cazare la hotel Double Tree Resort By Hilton. (demipensiune)
Ziua 2, 3 si 4: Timp liber pentru plaja si inot, scuba diving, snorkeling. Cina si cazare hotel Double Tree Resort By Hilton. (demipensiune)
Ziua 5: check-out la 11 dimineata. Transfer la aeroportul Zanzibar (excursii optionale pe drum Insula Spice, Kizimkazi sau tur al orasului Stone) de unde turistii vor fi transferati catre Dar pentru a lua avionul spre Romania.

 

TARIF/PERSOANA/SEJUR:

Tarif/persoana/sejur pentru un grup de:

1
2
3
4
5
6
USD

2083

1426

1402

1390

1382

1378

Supliment single: US$ 646

 

SERVICII INCLUSE:

Zbor local Zanzibar – Dar
Cazare cu demipensiune
Transfer de la/catre aeroport

SERVICII NEINCLUSE:

Zborurile international
Taxa de viza
Activitatile optionale
Bauturile alcoolice si non alcoolice
Bacsis
Excursiile din program
Cheltuieli personale

 

La cerere oferim pachete personalizate in Zanzibar precum si in alte tari!

Zanzibar

ZanzibarInsulă în Oceanul Indian, aparținând de Tanzania. În trecut a fost sultanat independent, dar ulterior s-a unit cu Tanganika, noul stat primind numele Tanzania.Citeste mai mult

Africa

AfricaSejur in Zanzibar – 5 zile ITINERARIU: Ziua 1: Ziua 1: preluare de la aeroport si transfer catre satul Nungwi (drumul dureaza 1 ora so 17 minute. Cina si cazare la hotel Double Tree Resort By Hilton. (demipensiune) Ziua 2, 3 si 4: Timp liber pentru plaja si inot, scuba diving, snorkeling. Cina si cazare Citeste mai mult