General

Sejur in Rio de Janeiro 6 zile/5 nopti

Rio de Janeiro este orasul dealurilor verzi, al cerului albastru, al golfurilor, insulelor si plajelor superbe. Al 2-lea oras ca marime in Brazilia si unul dintre cele mai frumoase orase din lume. Cele mai populare plaje Copacabana, Ipanema si Leblon sunt faimoase pentru promenada cu alb si negru. Pentru cei dornici de adrenalina Rio de Janeiro le ofera posibilitatea sa practice: golf, surfing, tenis, rafting, scufundari, etc.

ITINERARIU:

Ziua 1: Rio de Janeiro. Transfer la hotel cu sofer privat.
Ziua 2: Muntele Sugarloaf si plajele (tur de 4 ore). Dupa micul dejun se poate merge intr-un tur de oras ce incepe la Sugarloaf. Prima oprire este la muntele Urca (se poate servi o gustare in restaurantul din varful muntelui. De pe muntele Sugar Loaf aveti o superba priveliste spre Rio, Copacabana, golful si muntii din jur, asupra insulelor din ocean, a podului Niteroi si a statuii lui Hristos e pe muntele Corcovado.  Turul continua cu plajele. La sfarsitul lui transfer inapoi la hotel.
Ziua 3: Rio de Janeiro. Tur de oras si Corcovado. Uscare cu trenul  pe Corcovado. Pe ambele parti ale traselui sunt privelisti foarte frumoase cu padurea  Tijuca (puteti vedea maimute si alte animale si pasari exotice). In varful Corocovado la o altitudine de 700 m  veti sta in fata statuii lui Cristos (38m) construita in 1931. Tot din varf aveti o vedere panoramica catre podul Niteroi, Golful Guanabara, gradina botaniva, stadionul Maracana si Sugar Loaf. Turul continua in centrul vechi al orasului Rio, unde pot fi admirate mai multe biserici vechi, manastiri, principala catedrala din oras si cladiri in stil colonial. Transfer la hotel.
Ziua 4 si 5: Rio de Janeiro: Timp liber dupa micul dejun pentru explorarea orasului.
Intrebati de excursiile optionale:
Tur de 4 ore in Gradina Botanica (veche de 200 de ani, 137  ha si 7000 tipuri de plante);
Tur in insulele tropicale care inconjoara Rio (se viziteaza orasul Itacuruca  situat pe o insula la 1,5 ore de Rio, in Mangarativa, se traverseaza golful Cepetibacu vasul Sabeiro, puteti sa inotati in ocean sa vedeti delfini, pesti si papagali) – durata 8 ore.
Orasul regal Metropolis situat la 60 km de Rio este unul dintre cele mai importante orase istorice si este situat in munti. Pedro al II-lea a cumparat insula pentru a isi construi un palat, multe cladiri sunt construite in stil german. Palatul inca pastreaza mobila, obiecte ce au apartinut familiei regale printre care si multe bijuterii. Se mai viziteaza catedrala gothica si muzeul regal
Ziua 6: Mic dejun la hotel. Transfer privat la aeroport.

 

TARIF/PERSOANA:

USD

SGL

DBL

TRL

Hotel Americas Copacabana 4* ori similar

 $  790

 $  532

 $  499

 

SERVICII INCLUSE:

Cazare cu mic dejun
Mancare conform  programului
Transferuri conform programului
Excursii conform programului

SERVICII NEINCLUSE:

Zborurile internationale
Excursiile optionale
Mancarea si bauturile nementionate in program
Servicii de spalare haine
Cheltuieli personale.

Contactati-ne pentru mai multe detalii si personalizarea vacantei Dvs.!