General

INSULELE AZORE / SAO MIGUEL – 7 NOPTI

PONTA DELGADA

ZIUA 1 :

Zborul catre Ponta Delgada. De acolo conduci o masina inchiriata catre primul hotel in Ponta Delgada, Hotel Azor unde vei sta 5 nopti.

ZIUA 2:

Dupa micul dejun va sugeram sa vizitati centrul orasului Ponta Delgada, in special: Biserica Sf. Petru, Piata Grace, Centrul Muzeului de Arta Sacra Carlos Machado, Biserica Parish of St. Sebastian, City Gates, langa Palace of Conception (Palatul Prezidential, Guvernul Regional al Insulelor Azore) Campo de San Francisco si the Church of Our Lady Hope. Parasind Ponta Delgada, spre directia Relvas, dupa punctul de observatie,  virati la dreapta catre Covoada, urmeaza drumul lui Pico de Carvao, opreste pe coasta de nord a insulei pentru a admira peisajul.
Vizitati Carvao si Canario si punctul de observatie al Regelui (Vista do Rei) cu vedere panoramica a orasului Lagoa si a parohiei Sete Cidades. Du-te in sat, la laguna si opreste-te la punctul de observatie Cerrado  das Freiras si la laguna Sao Tiago. Reintoarcere la Ponta Delgada prin coasta sudica.

ZIUA 3:

Turul Sete Cidades si Lagoa do Fogo. Ziua incepe prin vizitarea plantatiilor de ananas, a serelor unde se poate gusta lichior de ananas. Calatoria continua pe coasta vestica, unde te poti bucura de partea cea mai ingusta si noua a orasului Sao Miguel. Inconjurat de vegetatie , vei gasi in Vista do Rei, punctul de observatie Sete Cidades, un complex vulcanic si lacurile gemene (Lacurile Verde si Albastru). Apoi, pe crater exista un lac uimitor Santiago, apoi se va face o oprire in pitorescul Sete Cidades, unde pranzul va fi servit intr-un restaurant regional. Turul continua de-a lungul coastei , unde poti admira peisajul vestic, apoi  vei ajunge la Capelas, un sat antic unde se practica vanatoarea de balene. O oprire la punctul de observatie Pedras Negras, unde o sa vezi coasta nordica a insulei. Intoarcerea la Ponta Delgada.

ZIUA 4 : Zide petrecere a timpului liber.

ZIUA 5:

Check-out de la hotel si calatoriti in directia Ribeira Grande. The Caldeiras da Ribeira Grande sunt un exemplu bun de activitate termala al insulei, oprire la punctul de observatie Santa Iria. Calatoria continua spre plantatiile de ceai, singurele din Europa, o vizita la fabrica Gorreana, de ceai verde, Orange Pekoe si Pekoe. Se afla la o distanta de 8o5 m de punctul de observatie Salto do Cavalo. Un stop la Parcul Natural Ribeira dos Caldeiroes, cu cascada “Veu da Noiva”.In continuare vei ajunge la Furnas, unde vei sta 3 nopti, la Furnas Boutique Hotel.

ZIUA 6:

Mic dejun de tip bufet la hotel. Vizita la ” Boilers” – fenomen vulcanic cu caracteristici vulcanice- parcul romantic Terra Nostra (cu posibilitati alternative pentru spa, piscina pentru inot). Pranzul la ” Cozido das Furnas” (inclus), servit in hotelul Terra Nostra cu bauturi incluse. Dupa masa, te vei catara la punctul de observatie Picco do Forro, pentru o vedere de neuitat a intregii zone.

ZIUA 7: Zi de relaxare dupa bunul plac

ZIUA 8: Plecare

INCLUDE :

  • 4 nopti la Hotel Azor 4* cu mic dejun si cazare/ Ponta delgada
  • Turul orasului Sete Cidades si Lagoa do Fogo
  • 3 nopti la Furnas Boutique Hotel cu cazare si mic dejun / Furnas
  • Un pranz la ” Cozido das Furnas ” cu bauturi (cafea, apa, vin _
  • Serviciu inchiriere masini grupa C (Renault Clio cu aer conditionat sau similar) – 1 saptamana preluare si predare la aeroportul Ponta Delgada

TARIFE : Pachet twin cu cazare si mic dejun 😮

15 Iun- 30 Sept 2017 / 936 Euro

 

 

Portugalia

PortugaliaINSULELE AZORE / SAO MIGUEL - 7 NOPTI PONTA DELGADA ZIUA 1 : Zborul catre Ponta Delgada. De acolo conduci o masina inchiriata catre primul hotel in Ponta Delgada, Hotel Azor unde vei sta 5 nopti. ZIUA 2: Dupa micul dejun va sugeram sa vizitati centrul orasului Ponta Delgada, in special: Biserica Sf. Petru, Piata Citeste mai mult