General

Excursie in Insulele Galapagos

9 zile/ 8 nopti

ITINERARIU :

Ziua 1: Parcul National Cotopaxi si indigenii – Banos
Conduceti de-a lungul autostrazii pan-americane, cunoscuta sub denumirea de “The Volcanoes Avenue” , spre unul dintre cei mai inalti vulcani activi din lume- Cotopaxi (5,897 m).  Vom ajunge la intrarea in Parcul National Cotopaxi. Mergeti pe un drum, printr-o padure de pini, la laguna Limpiopungo, un lac glaciar andin situat la 3800 m, de-a lungul versantilor magnificului vulcan Cotopaxi. Dupa amiaza vei vizita o piata indigena in aceasta regiune. Apoi vei continua spre orasul Banos. Cazare in hotelul selectat.
Ziua 2 : Cascada Banos
Dupa micul dejun, vei continua turul pentru a vizita acest oras. Banos este un mic oras situat intr-o vale cu cascade si izvoare termale. Una dintre atractiile principale este vulcanul Tungurahua. In timpul turului vei vizita celebrele cascade Manto de la Novia si Pailon del Diablo, mai tarziu vei vedea vulcanul activ Tunguranhua. Dupa amiaza vei merge la Riobamba. Cazare la un hotel selectat.
Ziua 3: calatorie cu trenul – ruinele Ingapiprca -Cuenca
Dimineata devreme, dupa micul dejun, vei merge spre orasul Alausi pentru o plimbare cu trenul catre faimosul Devil`s Nose. Datorita topografiei terenului, aceasta portiune este o capodopera a ingineriei feroviare, numita in mod obisnuit ” cea mai dificila cale ferata din lume” .  Coborarea nu este una obisnuita, vei incepe plimbarea la o altitudine de 2346 m si vei merge pana la 1860m in doar 30 de minute, pe o pista feroviara sculptata in zig-zag. Dupa aceasta vei vizita comunitatea Tolte, aici vei putea sa cunosti indigenii si sa afli despre stilul lor de viata. Te vei putea bucura de activitati cum ar fi drumuteiile, echitatia, vizitarea unei ferme din zona, un spectacol de dans si un pranz delicios in restaurantul local al comunitatii. Dupa aceasta vizita vei merge la ruinele Ingapirica unde o plimbare prin acest loc te va duce inapoi in trecut. Acestea sunt cele mai bine conservate ruine din Ecuador.Sosire in Cuenca si cazare in hotelul selectat.
Ziua 4: Turul orasului Cuenca
Dupa micul dejun, turul incepe cu o vizita in Centrul Istoric al orasului. Vei vizita biserica San Sebastian, un cartier pitores si traditional din Cuenca. Vei vizita si Muzeul de Arta Moderna, unde se desfasoara permanent Bienala Internationala de Pictura, Parcul Calderon, Biserica del Carmen, Catedrala Noua cea mai mare biserica din America Latina. Vei vizita Fabrica de sepci ” El Paja Toquilla” , unde puteti observa procesul de elaborare a celor mai bune palarii. Traseul continua cu vizita ka El Barranco del Rio Tomebamba, care constituie o comuniune intre arhitectura si mediul natural. Casele arata farmecul lor prin inclinare si pozitie. Turul se va incheia la Mirador de Tur, unde peisajul unei vai pline de acoperisuri rosii si cupole de biserica este incadrat de munti impunatori. Cazare la un hotel selectat.
Ziua 5: Parcul National Cajas – Guayaquil
Dupa micul dejun, vei pleca intr-o excursie la Parcul National El Cajas. Este alcatuit din peste 200 de lagune si cu o suprafata de 28.544 hectare. Este o resursa de apa foarte importanta pentru Cuenca si Ecuador. Astfel se incadreaza in categoria zonelor umede internationale Ramsar din anul 2002, zona de importanta internationala pentru conservarea pasarilor IBA 2003, declarat Patrimoniu Mondial  de catre UNESCO. Raurile si afluentii care vin de aici curg in Pacific si Amazon. De asemenea vei vizita si partea superioara a parcului. Vei merge la laguna Toreadora, unde te vei plimba timp de aproximativ trei ore.  Apoi vei merge in orasul Guayaquil. Sosire, turul orasului Guayaquill are loc in zona centrala a orasului unde poti avea o imagine de ansamblu a orasului vechi. Poti vedea modernul Malecon, situat pe malul raului Guayas, precum si un exemplu excelent de arhitectura originala din Guayaquil. Cazare in hotelul selectat.
Ziua 6
Vei ajunge la Baltra, vei pleca spre insula Santa Cruz, unde vei ajunge in zonele inalte ale insulelor, cu vegetatia verde, apoi te vei opri pentru o vizita la ferma, aici vei vedea testoasele gigante in habitatele lor. Cel mai atractiv obiectiv este centrul de reproducere a broastelor testoase. Calatorii se pot plimba si pot face fotografii cu broastele testoase. Poti vedea si iguane terestre si marine si diferite specii de pasari. Cazare in hotelul selectat.
Ziua 7: Excursie pe apa la Insula Seymour
Bucurati-va de o excursie pe apa spre insula Seymour, o insula de 1,9 kmp situata la nord de Baltra. Fauna insulei este compusa din specii de iguane terestre, pasarea fregata si leii de mare . Pranzul il vei lua la bord. Dupa pranz vei face snorkeling in Bachas, unde vei putea descoperi diferite specii de pesti . Intoarcerea la hotel. Cazare  la hotelul selectat.
Ziua 8: Excursie navigabila la insula Plazas
South Plazas este situat la est de Santa Cruz, fiind format din lava marina ridicata, fiind una dintre cele mai mici insule din arhipelag.  Aceasta insula, in ciuda dimensiunii sale, are o fauna salbatica concentrata.  Vei debarca intr-un doc mic, frecvent ocupat de leii de mare. Dupa aceasta, vei continua printr-o padure mica de cactusi cu florile lor galbene, vei vedea o multime de iguane,  pasari tropicale, pelicani. Cazare la hotelul selectat.
Ziua 9: Plecare
Transfer la aeroport, pentru zborul de intoarcere acasa.

TARIFE/ persoana in USD $:

Programul
Orasele
Hoteluri
 camera dubla
 8zile/ 7 nopti
Excursie la Insulele Galapagos
 Quito
Hotel Fuente de Piedra I
 $      1.850
Baños
Hotel Isla Baños
Riobamba
Hotel Casa Real
Cuenca
Hotel Posada del Angel
Guayaquil
Hotel Macaw
Santa Cruz
Hotel Isla Azul
Tariful se poate modifica in functie de momentul rezervarii si disponibilitate !

PACHETUL INCLUDE:

 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Cazare in Santa Cruz, mic dejun inclus
 • Mesele mentionate in program
 • Excursiile mentionate in itinerariu
 • Ghid in toate excursiile

PACHETUL NU INCLUDE:

 • Zboruri catre/ din Galapagos
 • Intrarea la Parcul National Galapagos : 100 $/ persoana
 • Excursiile optionale
 • Bauturile si mesele care nu sunt mentionate in itinerariu
 • Bacsis
 • Cheltuieli personale

 

Contactati-ne pentru vacante personalizate !

 

 

 

Ecuador

EcuadorExcursie in Insulele Galapagos 9 zile/ 8 nopti ITINERARIU : Ziua 1: Parcul National Cotopaxi si indigenii - Banos Conduceti de-a lungul autostrazii pan-americane, cunoscuta sub denumirea de "The Volcanoes Avenue" , spre unul dintre cei mai inalti vulcani activi din lume- Cotopaxi (5,897 m).  Vom ajunge la intrarea in Parcul National Cotopaxi. Mergeti pe Citeste mai mult