General

Craciun in orasul natal al imparatului Frederic al II-lea – Jesi, Italia

ITINERARIU:

Ziua 1: Urbino si Candelara. Sosire in Urbino dimineata si intalnire si ghidul pentru vizitarea Galeriei Nationale Marche. Timp liber pentru pranz. Transfer catre Caldera, langa Pesaro, la evenimentul anual “Lumini petru Caldera” (orasul este luminat de mii de lumanari). Retur in Jesi pentru cina si cazare.
Ziua 2: Jesi-Serra De’Conti-Jesi. Mic dejun la hotel. Tur de oras cu ghid, se viziteaza Palazzo Pianetti (care gazduieste Pinacoteca Civica ce expune picturi de Lorenzo Lotto si Rubens), muzeul Stupor Mundi al Imparatului Frederik II (dedicat vietii imparatului contine colectii de picturi, miniaturi, carti, mape – o calatorie emotionala in timp si spatiu impartita in 16 camere).  Transfer pe dealurile Verdicchio si pranz cu mancaruri locale intr-o crama. Transfer la Serra de ‘Conti pentru vizitarea Manastirii de Arta Monastica.  Retur la hotel in Jesi. Cina si cazare.
Ziua 3: Osimo si Camerano. Mic dejun la hotel. Transfer la Osimo si tur de oras cu ghid. Se viziteaza pesterile subterane, un labirint sub vechiul oras cu simboluri vechi alchimice, se mai viziteaza Catedrala San Leopardp, Belvedere. Pranz la o ferma in zona rurala. Transfer la Camerano si tur ghidat al orasului subteran (un complex de pesteri ca un labirint cu detalii decorative). Sfarsitul pachetului.

 

TARIF/PERSOANA:

de la 264 euro

Supliment single: 36 euro

 

SERVICII INCLUSE:

Cazare in hotel de 4* in camera dubla cu demipensiune
Vizita la podgorie si degustarea
Pranzul in restaurant si bauturile la masa
Tururile ghdate
Asigurarea de sanatate

SERVICII NEINCLUSE:

Biletul de avion
Transferul cu autocarul
Asistentul de tur
Biletele de intrare
Taxa de oras
Asigurarea de anulare

Contactati-ne pentru detalii si personalizarea vacantei Dvs.!