|

Termeni si Conditii

VIZITAND ORICARE DIN SITE-URILE NOASTRE, SUNTETI DE ACORD CU PRACTICILE DESCRISE IN ACEASTA DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE.

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii privind ofertele si programele turistice ale Mara Boutique Travel, informatii despre destinatiile promovate, abonare la newsletter, achizitionare de produse Mara Boutique Travel, rezervari etc. Orice utilizare in alte scopuri decat acestea nu este permisa.

Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Mara Boutique Travel sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu Mara Boutique Travel sau partenerii sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara un acord scris explicit al Mara Boutique Travel, Mara Boutique Travel nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Mara Boutique Travel si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare oricarei actiuni de acest tip, care nu are acordul sau prealabil. Mara Boutique Travel sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Mara Boutique Travel nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. Mara Boutique Travel S.R.L., operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 28002.

Informatiile dumneavoastra personale furnizate catre Mara Boutique Travel in momentul inregistrarii pe site sau cumpararii de servicii turistice sunt protejate in conditiile legii 677/2001. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare online utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Mara Boutique Travel si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate in viitor de catre Mara Boutique Travel si de partenerii sai agreati. La solicitarea explicita a utilizatorului, Mara Boutique Travel se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Mara Boutique Travel se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C. Mara Boutique Travel S.R.L., Mun. Bucuresti Calea Dorobantilor nr. 186, sector 1. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil