|

RECOMANDARE IMPORTANTA PENTRU TURISTI!

International , International

Pret de la
la cerere
Pers / Noapte
Solicita rezervare/detalii pentru aceasta oferta
Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati direct la agentie:

Calea Dorobantilor 186 (langa Piata Dorobanti)
Bucuresti

Telefon: (40) 21 231.77.36
Tel/Fax: (40) 21 230.13.12
Mobil: (40) 723 386.222

Descriere / Facilitati

RECOMANDARE IMPORTANTA PENTRU TURISTI!

INFORMATI-VA CU PRIVIRE LA REGIMUL PASAPOARTELOR SI VIZELOR IN TARA DE DESTINATIE!

 

IMPORTANT: Obligatia de a se informa privind regimul pasapoartelor si al vizelor, existent in tara de destinatie este in sarcina turistului!

Recomandam turistilor ce calatoresc in tari cu regim special (nu exista acorduri cu Romania, instabile politic etc - enumerarea fiind exemplificativa) sau in insule apartinand altor tari, sa se informeze la Consulatele tarilor respective sau la Directia Consulara din Romania despre regimul pasapoartelor, vizelor, formalitatile sanitare.

 

Obligatiile turistului:

Sa se informeze la Consulatul tarii de destinatie despre conditiile de viza, regimul si perioada de valabilitate a pasapoartelor, asumandu-si raspunderea  pentru obtinerea vizei si pentru datele inscrise in formularul de cerere de viza precum si pentru cele declarate la interviul solicitat de ambasade. In mod special turistul trebuie sa se asigure de respectarea regimului pasapoartelor, vizelor si formalitatilor sanitare pentru tarile cu regim special (de ex.: nu exista acorduri cu Romania, instabile politic etc) sau in insule apartinand altor tari, informandu-se direct la Consulatele tarilor respective, la Directia Consulara din Romania sau la MAE www.mae.ro.

 

Daca pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre turist a unor formalitati suplimentare (de ex. calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele turistului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei, etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, Agentia recomanda si consultarea site-ului www.politiadefrontiera.ro. In cazul in care turistul nu isi respecta obligatia de a se informa cu privire la conditiile de calatorie (de ex. necesitatea obtinerii vizei, necesitatea de a avea pasaport sau/si carte de identitate sau orice alte documente suplimentare - enumerarea fiind exemplificativa), Agentia este exonerata de orice raspundere in cazul imposibilitatii efectuarii calatoriei.