|

Mara Travel Group

MARA TRAVEL AGENCY, infiintata in 1990, printre primele agentii de turism private din Romania, s-a dezvoltat in timp generand MARA TRAVEL GROUP, prin creearea unui grup de firme specializate pe diferite nise, cum ar fi turismul personalizat sau cel educational.

MARA STUDY TURISM si-a inceput activitatea in domeniul turismului educational in 1997. De atunci a organizat programe educationale pentru peste 4000 de tineri, multi dintre ei continuandu-si studiile in colegii de renume din strainatate.
Succesul activitatii noastre se datoreaza experientei de 19 ani in turismul educational, competentei consultantilor educationali si colaboratorilor externi, selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia si chiar Noua Zeelanda.

Mara Study Turism este acreditata English UK si colaboreaza cu compania BÉZNĂ Theatre din Marea Britanie, oferind o gama larga de programe educationale, cum ar fi:
Tabere internationale de limbi straine in strainatate
Tabere de Arta si Sport in Romania si in strainatate
Tabere cu programe academice
Ateliere de Arta in Bucuresti: teatru in engleza cu regizori din Marea Britanie, desen / pictura si modelaj in lut – sustinute de artisti plastici
Cursuri de limbi straine pentru orice varsta si orice nivel lingvistic in strainatate

MARA BOUTIQUE TRAVEL a luat fiinta in anul 2010 cu scopul de a dezvolta si perfectiona conceptul de vacanta personalizata, de lux si exclusivista. Personalul prietenos si profesionist, alcatuit din consultanti de turism, a castigat increderea clientilor sai pretentiosi, acestia revenind an de an cu noi solicitari din ce in ce mai diverse si complexe.

MARA STUDY TURISM
Str. Costache Negri 10 A, sector 5 Bucuresti
Telefon: (004) 021 3353240; Mobil: (004) 0736913866
E-mail: office @mara-study.ro
wwww.mara-study.ro
Facebook: Mara Study Turism
MARA BOUTIQUE TRAVEL
Calea Dorobantilor nr.186, sector 1, 010584, Bucuresti
Telefon: (004) 021-230 13 12; 021-231 77 36
Mobil: (004) 0723 386 222
E-mail: mara@mara-boutique.ro (general);
office@mara-boutique.ro ; rezervari@mara-boutique.ro (vacante personalizate);
exclusive@mara-boutique.ro (vacante exclusiviste)
Facebook: Mara Boutique Travel
Exclusive Luxury Travel