General

Vara asta toate drumurile duc in Mediterana

Toate drumurile duc in Mediterana in 2019

In sezonul de vara 2019 Oasis of the Seas® revine si aduce noi experiente in Mediterana, de la Insulele Baleare si Colosseum pana la ruinele din anticul Pompei. Iar intre ele, traiti o adevarata aventura la bordul unuia dintre cele mai mari vase de croaziera din lume!

Cel mai mare vas din Mediterana

CEL MAI MARE VAS DE CROAZIERA IN MEDITERANA IN 2019

Cu inovatii in premiera pe mare, plus o serie de atractii favorite, menite sa va duca in cea mai frumoasa vacanta!

OASIS OF THE SEAS – Barcelona – Palma – Marsilia – Florenta – Roma – Napoli – Barcelona

Cele mai frumaose vederi de pe balcon

CELE MAI FRUMOASE BALCOANE CU VEDERE LA MARE

Savurati marea din plin pe Oasis of the Seas, din confortul cabinei cu balcon, la tarife incepand de la 1526 EUR/persoana, in cabina dubla.

TARIFELE INCLUD: cazare in cabina mentionata cu pensiune completa la bordul vasului; cafea, apa, limonada la discretie; activitati de recreere: perete de catarare, simulator de surf, patinoar, tiroliana, carusel, piscina, teatru, spectacole la Aquatheater® si Studio B, piscine, jacuzzi, discoteca etc; Adventure Ocean®: programe pentru copii si adolescenti; taxele de port.

TARIFELE NU INCLUD: taxele pentru servicii la bord; transportul cu avionul; transferul aeroport-port-aeroport; bauturile alcoolice si racoritoare; excursiile optionale; asigurarea medicala si/sau storno; taxa de rezervare la restaurantele cu specific; servicii suplimentare: room service, centru spa, coafor, internet, cazinou, telefoane etc.

Contactati-ne pentru oferte personalizate!