General

🎉 🎂 50 de ani de idei indraznete

Anul 2019 reprezinta pentru Royal Caribbean® jumatate de secol de vacante de neuitat. Vom sarbatori tot anul.  Si pentru ca lucrurile nu se schimba cand raman aceleasi vechi reguli, Royal Caribbean® continua sa inoveze, depasind orice limite, chiar si dupa 50 de ani.

50 YEARS BOLD

1970 – Se lanseaza primul vas din flota Royal Caribbean®, cu o capacitate de 1004 pasageri, care revolutioneaza conceptul de croaziere.

Debutul vasului SOng of Norway

1988 – Debuteaza primul mega-vas, cu un Atrium pe inaltimea a cinci punti, lifturi de sticla, fantani de marmura si scari in spirala.

Sovereign of the Seas - cel mai mare megaiaht in 1988

1999 – Debuteaza primul mega-vas, cu un Atrium pe inaltimea a cinci punti, lifturi de sticla, fantani de marmura si scari in spirala.

SVoyager of the Seas

1999 – Primul pationar si primul perete de catarare pe mare, pe vasul Voyager of the Seas®, la acea vreme cel mai mare vas de croaziera din lume.

Freedom of the  Seas

2006 – Primul simulator de surf pe mare – Flowrider®, care pompeaza 30000 de galoane de apa pe minut, pe vasul Freedom of the Seas®.

OASIS OF THE SEAS

2009 – Primul AquaTheater® pe mare, un amfiteatru destinat spectacolelor acvatice: dans sincron, coreografie si efecte speciale si sarituri de la trambulina.

QUANTUM OF THE SEAS

2014 – Primul vas smart din lume, avand o capsula panoramica la peste 92 m deasupra marii, cu vederi panoramice – North Star®, barmani robotici la Bionic Bar®, masinute de tamponari la SeaPlex, simulator de windsurfing RipCord by iFly® si multe alte inovatii.

Perfect Day at CocoCay

2019 – Destinatia privata Royal Caribbean din Bahamas, cu cel mai mare tobogan cu apa din America de Nord, cel mai inalt punct de observare din Caraibe, primele cabane pe apa din Bahamas, cea mai mare pisicina cu valuri din Caraibe si multe alte atractii unice.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!