Abonare newsletter

DECLARATIE DE CONSIMTAMANT

Sunt de acord ca S.C. MARA BOUTIQUE TRAVEL SRL cu sediul social in STR. GRAL. CANDIANO POPESCU NR. 63C AP. 10 SECTOR 4, BUCURESTI sa prelucreze datele mele personale comunicate catre aceasta, precum si datele care sunt colectate in cadrul relatiilor cu MARA BOUTIQUE TRAVEL, in urmatoarele scopuri:

  • Noutati si comunicari despre destinatii de vacanta
  • Oferte speciale pentru pachete de vacanta
  • Evenimente organizate
  • Contactarea in vederea operarii si desfasurarii serviciilor de turism solicitate.

Consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea datelor mentionate mai sus sunt voluntare. Acest consimtamant poate fi revocat in orice moment, cu efect ulterior, printr-o simpla notificare catre S.C. MARA BOUTIQUE TRAVEL SRL. Notificarea de revocare a consimtamantului poate fi realizata si prin e-mail catre dpo@mara-boutique.ro. Totodata, consimt ca revocarea consimtamantului nu afecteaza legalitatea utilizarii datelor inainte de retragerea consimtamantului (notificarea nu are impact retroactiv, ci doar incepand cu ziua revocarii consimtamantului). In cazul in care consimtamantul va fi revocat, datele personale nu vor fi utilizate in scopurile aratate anterior.

*** Declar pe proprie raspundere ca am inteles aceasta declaratie de consimtamant si sunt de acord cu procesarea datelor mele personale prin mijloacele si in scopurile aratate deasupra.